Principal » Internet » TomTom Sportswerson 10.0.8

TomTom Sportswerson 10.0.8

Internet : TomTom Sportswerson 10.0.8

TomTom Sport este o aplicație care însoțește ceasurile sportive ale lui Tomton (în afara golfului). Aplicația vă permite să examinați înregistrările activității după sincronizarea datelor cu dispozitivele, afișează diagrame și hărți, precum și informații motivante pentru alte exerciții.

Aplicația necesită un cont în serviciul TomTom. Toate informațiile despre activități sunt descărcate de la Dispozitive sportive TomTom prin Bluetooth (trebuie să vă asigurați că smartphone-ul are Bluetooth Smart).

Aplicația poate funcționa în moduri diferite - pentru alergători, pentru bicicliști, pierdere generală, în greutate și așa mai departe. Pentru căile sincronizate puteți alege cum au fost acoperite (mersul pe jos, ciclism, schi

..

). Numărul de pași, hartă, grafic al terenului va fi afișat și dacă aceste date sunt disponibile, și ritmul cardiac. În plus, aplicația va afișa informații despre somn și va călători în timpul distanțelor de zi cu zi.

În aplicație puteți seta informații despre organism și activitate, precum și obiective. Datele pot fi schimbate cu multe alte servicii: Strava, Nike +, Endomondo, MapMyFitness, Runkeeper și multe altele.

Recomandat
Lasă Un Comentariu