Principal » Internet » Tomtom go1000 live - iese unde spui

Tomtom go1000 live - iese unde spui

Internet : Tomtom go1000 live - iese unde spui

navigare auto este cel mai bun prieten al fiecărui pasionat motor de noi tehnologii. Auto indicând locația curentă și setarea traseului este ceva care a încetat de mult să fie suficient. Acum avem încă informații despre camerele de viteză, blocajele de trafic sau roboții rutiere aproape în timp real și funcții suplimentare extinse (TV în navigație? De ce nu...), Și toate ambalate în dispozitive compacte cu baterii mari. Unde să găsești TomTom GO1000 live?

Există, din păcate, nu un televizor - fire de la vizionarea unei serii în timp ce de conducere ;-) Cu toate acestea, există o serie de alte caracteristici pentru a acorde o atenție la. Cu toate acestea, să începem de la început. TomTom GO1000 Live Am avut ocazia de a testa în versiunea europeană, adică conținând hărți rutiere 45 de țări ale vechiului continent. Dispozitivul este echipat cu un ecran tactil cu o diagonală de 4.3 "și o rezoluție de 480x272px într-un aspect 16: 9. Acest lucru nu este foarte mult, dar nu aveți nevoie de mai mult de navigat și convenabil manipularea degetului. Pe punte avem 4 GB de memorie flash intern pe care sunt salvate software-ul și hărțile. Din păcate, producătorul nu a decis pe un slot pentru carduri de memorie, care ne-ar permite să actualizăm datele pe un computer cu un cititor de carduri. Din păcate, actualizarea este destul de supărătoare. Necesită instalarea software-ului Mytomom, care și apoi după conectarea dispozitivului determină un browser web. Toate operațiunile (descărcarea, instalarea, observarea progresului de lucrări) Suntem în browser... În plus, cererea nu pare să fie foarte stabil, popup-uri care ies în afară din bara de activități va clipi de multe ori în fața ochilor, fără nici o ordine și compoziția, și întregi îi place să fie foarte pentru a aduce - și la punctul în care până când deconectați TomTom de la portul USB nu poate fi deschis chiar... Gestionar de sarcini.

În plus față de dispozitivul în sine, obținem accesoriile de bază necesare pentru orice șofer: încărcător de mașină (alimentare cu energie singură brichetă, cu conector USB, plus cablu USB) și suport din sticlă minimalist. Aici apare primul disconfort major. Setul include doar un singur cablu USB, deci o vom purta cu dvs. sau într-un singur loc - într-o mașină sau la un birou - va ieși din ea. Situația este complicată suplimentar de faptul că pe partea de pe dispozitiv, avem de-a face cu nu cu un conector obișnuit de mini sau micro USB, ci "Udzywany " Tomtoma Port. Deci, nu folosim cabluri deținute anterior... Datorită acestui fapt, cu toate acestea, faptul că portul este non-standard, a fost posibil să se adauge un lucru util - un conector magnetic. Pluginul pur și simplu în sine "salturi " la soclu atunci când ne apropiem de ele și nu devin ușor, ceea ce face ca dispozitivul să fie confortabil și nu există nici un pericol pentru a descompune firul, de exemplu în timpul conducerii. Contactele magnetice similare se găsesc, de asemenea, între dispozitiv și mâner. De asemenea, este posibil să se lase cablul atașat la suport, și să ia navigarea singur.

Plus ar trebui să includă faptul că dispozitivul se pornește rapid. Practic, în decurs de 2-3 secunde este gata de lucru, și, de obicei, după aproximativ o duzină de secunde are o poziție fixă GPS. Acum tot ce trebuie să faceți este să alegeți un loc unde vrem să ajungem acolo. Putem face acest lucru folosind tastatura pe ecran sau vocea noastră. În orice moment, avem o pictogramă de microfon pe tastatură, care va selecta comutarea la modul vocal. Vorbim numele orașului și apoi numele străzii. Numărul clădirii Din păcate, trebuie să alegem deja manual. Oricum, aceeași caracteristică face viața mai ușoară și ce să sublinieze, funcționează foarte bine cu numele polonez al orașelor și străzilor. Nu am înregistrat nici o greșeală în timpul încercării. Teoretic, dispozitivul poate citi, de asemenea, numele străzilor, dar, din păcate, nu în Polonia... Gata de a conduce vehicule? Nu încă. Merită asociată cu TomTom by Bluetooth la telefonul nostru. Datorită acestui lucru, vom putea folosi navigația ca un handsfree. Dispozitivul acceptă, de asemenea, funcția de primire automată a apelurilor.

În timpul condusului, putem folosi ceea ce este una dintre cele mai mari avantaje ale testării LIVE TOMTOM GO1000 - live Abonament. Navigarea are un built-in conectivitate GSM (în mijloc este deja o cartelă SIM integrată a producătorului), care ne oferă acces la Internet și serverele TOMTOMA, și pe ele o serie de informații valoroase. Mai presus de toate, în timp real, informații despre traficul pe traseul selectat și posibile alte dificultăți sunt actualizate. În orice moment avem o perioadă de întârziere planificată creată ca urmare a unor circumstanțe nefavorabile pe drum. Avem, de asemenea, o hartă actuală de camere de viteză. TomTom oferă, de asemenea, corecții de hărți sau informații despre inexactitățile aplicate de utilizatori. În cele din urmă, putem afla, de asemenea, ceea ce vremea a fost pe întreaga lungime a traseului sau în destinație. Dispozitivul o va citi cu voce tare. De asemenea, putem folosi site-urile de căutare în Google Maps și setăm destinația pe această bază.[Image = DSC00901 [Alăturați [Image = Clasa ecranului = Borderimage Totul ar fi frumos, dar există probleme serioase din când în când. Primul nu este hărți foarte precise (cel puțin atunci când vine vorba de Polonia) și în ciuda celor mai recente actualizări. Se întâmplă că nu există străzi locale sau chiar conectori strategici de drumuri - la fel ca în Wroclaw într-un caz foarte important, deși numai OK. Un de 200 de metri Aleja Sobieskiego și Bora-Komorowskiego Street (ieșire la câinele vechi). Bypass de autostradă de la Wroclaw, la rândul său, pus în uz mult mai târziu, este deja pe hartă inclusă. În opinia mea, la liderul pe termen lung în ceea ce privește exactitatea hărților poloneze, adică automapie, multe mai multe Tomom lipsesc. O altă problemă serioasă este... Crashing. În timpul conducerii, navigația poate atârna brusc - poziția GPS-ului oprește răcoritoare, controlul la distanță - că după o duzină de secunde pur și simplu resetați automat. Este ușor să vă imaginați o persoană supărată care implică navigație în centrul unui oraș străin mare...

În prețul navigației vii TomTom Go1000, primim un abonament anual pentru serviciile live. Având în vedere că acest preț nu este exagerat - în unele magazine începe de la OK. 700 zloti - aceasta este o propunere interesantă, fără îndoială,. Ispitirea este în special integrarea în dispozitivul GSM modem oferind gratuit în timpul perioadei de subscriere, actualizate la fiecare două date de minute pe trafic și dificultăți. Dacă cineva trece adesea într-o rută mai lungă, va aprecia cu siguranță și va urca un ochi asupra apariției de la o imperfecțiune rară a hărții sau - sperăm - chiar și o resetare mai mică a dispozitivului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu