Principal » Internet » TomTom Go Premium - Un test de vârf scurt al navigației GPS cu un ecran de 6 inch

TomTom Go Premium - Un test de vârf scurt al navigației GPS cu un ecran de 6 inch

Internet : TomTom Go Premium - Un test de vârf scurt al navigației GPS cu un ecran de 6 inch

Pentru prima dată, pentru prima dată, lăsând într-o călătorie mai lungă cu mașina, de asemenea, preparate includ navigarea navigare prin GPS. Una dintre soluțiile populare este, desigur, utilizarea unui smartphone și integrarea cu sistemul de infotainment din mașină, dar acestea nu sunt singurele posibilități.

Încă lipsește, de fapt, doresc să cumpere o „de navigare clasic “, sub forma unui dispozitiv separat, și că astfel de echipamente mi-a venit recent de testare. În mâinile mele, TomTom - Model Go Premium în versiunea cu un ecran de 6 inch a căzut în mâinile mele. Această navigație cu o listă mare de opțiuni și un preț considerabil - dispozitivul poate fi găsit în magazine pentru mai puțin de 1.700 zloți. Să verificăm dacă ar trebui să vă gândiți la achiziția sa.

Planificarea traseului din centrul orașului Katowice către Varșovia.

TomTom Go Premium și prima mea impresie

La începutul unor impresii bune, nu există lipsă. Navigarea însăși este făcută foarte bine: toate elementele sunt bine pliate și există un design atractiv. Difuzorul este suficient în același loc în care se încarcă contactele.

TomTom Go Premium pe ax atârnă datorită mânerului magnetic - aceasta este o soluție care cu siguranta am laud, iar pe marginea este în valoare adăugând că există, de asemenea, mai multe echipamente mai ieftin.

Inclusiv navigația și mânerul, desigur, găsim, de asemenea, un cablu USB (în timp ce conduceți-l imediat în mâner) și un încărcător de mașină, care este un încărcător tipic USB "la o brichetă".

Din păcate, ea strică o impresie ușor generală. Este făcut din material cu siguranță mai rău decât navigarea însăși și pare prost pliată. Pe de altă parte, funcționează și puteți presupune că mai mult nu este necesar pentru fericire. Cu toate acestea, cred că la acest preț al dispozitivului, de asemenea, ar trebui să se facă în mod corespunzător o astfel de detaliu a kit-ului.

În cele din urmă, merită să acordați atenție instrucțiunilor de hârtie din set. Deși nu este de obicei deosebit de demn de remarcat, în acest caz, este diferit. Acesta este un set clar de informații cheie necesare pentru a opera echipamentul, susținute de grafica plina de culoare. În cazul meu, cu siguranță nu avea limbă poloneză, dar presupun că este doar o chestiune de un kit de testare, pe care l-am primit de la producător.

Cei mai importanți parametri ai Tomtonului testați sunt prezentați după cum urmează:

Ecran6 rezoluţie800×480pixel154ppicapacitivlucios
Memorie16GBserviciucardmicrojos32GBComunicareGPSBluetoothWifiincorporatcardSimHărți49țăridurata de viațăgratuitActualizațiautomatretrageredeWifiinformațiedespreblocajele de traficșiradareUn altCaracteristicispecialMânermagneticposibilitateControlvocepot fiservila fel dea stabilitmâini libereBluetoothintegrarecuIfttt

Rularea și setările

Începerea navigației, din păcate durează mult timp. Între timp, logo-ul TomTom este afișat pe ecran, iar în fundal trebuie să asculte o melodie scurtă cunoscut pentru utilizatorii de echipamente companiei de ani de zile. În cele din urmă, pe ecran apar o hartă și un meniu, datorită căruia puteți seta dispozitivul.

La început, merită limitarea schimbării culorii meniului sau a setărilor hărții. Cele mai implicite opțiuni sunt pur și simplu convenabile: harta va schimba automat culorile într-o noapte, profesorul va citi mesaje vocale, iar modelele de clădiri tridimensionale vor apărea pe ecran. Acesta din urmă din păcate, numai în teorie, pentru că în centrul orașului Katowice și orașele înconjurătoare în timpul testelor, din păcate, nu am avut ocazia să le văd - milă.

[1/2 Un mic suport de navigație se atașează la panoul de aspirație. Acest cablu de alimentare este conectat la acesta. Navigarea este montată foarte convenabil datorită fixării magnetice.

În cazul meu, imediat după lansare, navigarea informat cu privire la necesitatea de a descărca actualizări, ambele hărți și firmware. Acesta este un proces plăcut: conectați dispozitivul la putere și împărtășiți accesul la rețea prin Wi-Fi. Mai puțin de 10 GB de actualizări au fost descărcate și instalate în câteva, poate o duzină de câteva minute.

Alegerea unei rute și navigație

După configurația inițială, timpul vine la prima planificare a traseului și există diferite tipuri de impresii aici. La început, aceste pozitive - introduceți adresa este o plăcere: tastatura de pe ecran este foarte convenabilă, răspunde la atingere rapid și, de asemenea, caută rapid ecranul pentru a afișa propunerile obiective.

Așadar, alegem o adresă propusă pentru a planifica un traseu și... Aici, surpriză negativă - deși toate animațiile din meniu sunt netede, aici așteptăm surprinzător de mult, chiar și câteva secunde. Navigarea aparent "gânduri " în acest moment pentru a planifica calea, dar face această impresie ca și cum tocmai ați blocat.

Din fericire, în timpul călătoriei unor astfel de surprize negative, nu mai există. Lektorul citește comanda foarte lizibil și cu voce tare. Aceasta este probabil prima navigație testată de mine, în care am recunoscut aproximativ 2/3 din scară pentru un set foarte puternic. Oamenii care preferă să asculte cu voce tare muzică, călătoresc cu vehicule slab silențioase sau pur și simplu având probleme auditive, deci vor fi foarte mulțumiți de TomTom.

[1/2 Navigarea traseului, inclusiv informații despre pericolele viitoare.

În timpul navigării pe ecran, puteți vedea sfaturi, străzi, asistent Lane (atunci când este necesar) și o bară mare, verticală care arată mai multe obstacole pe traseu. Acest lucru vă permite să vă pregătiți pentru un posibil control al vitezei sau necesitatea de a elibera din cauza unui plută.

Algoritmul desemnat în mod regulat merită, de asemenea, o laudă. Pervertirea din rezultatele de drum planificate într-o propunere foarte rapid pentru o altă rută, care este esențială atunci când suntem într-un oraș străin, și colțul dat a fost omis accidental sau prin situația de pe drum.

Un ecran lucios ușurează reflecțiile, ci numai din punctul de vedere al pasagerilor. Șoferul din majoritatea excelentă a situației vede o hartă fără o problemă.

Este demn de remarcat în acest moment că TomTom Go Premium vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a gestiona utilizând comenzi vocale. Din păcate, în opinia mea, funcția necesită o mulțime de rafinament. Chiar și planificarea țintei de navigare este jenantă, ca să nu mai vorbim de mutarea pe setările de bază, ceea ce este, de asemenea, teoretic posibil.

Când încercați să introduceți adresa, sistemul a mi-a cerut de câteva ori pentru a clarifica numele orașului. Conversația nu este deosebit de netedă - trebuie să așteptați un moment pe răspunsurile automate. Ca rezultat, este mai ușor - și fără greșeli inutile - se va opri pur și simplu pe partea dvs. de drum pentru a introduce o nouă adresă sau pentru a cere acest pasager.

Utilizatori mai avansați cu timp vor descoperi cu siguranță avantajele funcțiilor suplimentare în navigație. Acesta vă poate informa prietenii cu privire la progresul în mișcare, servesc drept un handsfree pentru un telefon inteligent datorită comunicării Bluetooth încorporate și chiar vă ajută să automatizați anumite activități datorită integrării cu software-ul IFTTT.

TomTom Go Premium acceptă controlul vocii. Din păcate, în acest domeniu care se îmbunătățește.

Pentru cine Tomom Go Premium?

Deci, merită să cumpărați Navigarea TomTom Go Premium? În opinia mea, răspunsul nu este atât de evidentă. Dacă nu ar trebui să se uite la preț, cu siguranță o astfel de cumpărare ar recomanda - obținem o hartă bine rulantă cu actualizarea pe viață și funcții suplimentare, iar întregul este foarte bine făcut.

Având însă că pentru modelul pe care l-am testat, trebuie să plătiți peste o jumătate de mii de zloți, viitorul proprietar ar trebui să se gândească la momentul răspunsului destul de lent al meniului și mai multe alte elemente imprevizibile nu vor fi un obstacol pentru el. Cu toate acestea, evaluez harta și vom naviga procesul, totuși, pentru cea mai mare evaluare și analizăm dispozitivul numai la acest unghi - Cumpărarea TomTom Go Premium fără ezitare tuturor recomandărilor.

PROS
 • Afișaj luminos și hărți transparente
 • Discovery rapid
 • Actualizarea hărții pe viață
 • Informații despre camerele de viteză, blocajele de trafic și accidentele
 • Suport cu fixare magnetică
 • Actualizări automate de încărcare prin Wi-Fi
 • Simplu de manipulat meniul
 • Multe opțiuni de personalizare
 • Instrucțiuni de hârtie returnate în set
Minusuri
 • Destul de lansare după oprirea completă
 • Uneori meniul recent receptiv
 • Controlul vocii necesită rafinament
 • Un ecran lucios poate fi puțin lizibil
 • Încărcătorul auto nu face o impresie solidă

Programe

Actualizări. Știri. Mai mult> Devettechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu