Principal » Internet » TomTom Go Navigare 2.0 - Actualizarea introduce suportul Apple Carplay

TomTom Go Navigare 2.0 - Actualizarea introduce suportul Apple Carplay

Internet : TomTom Go Navigare 2.0 - Actualizarea introduce suportul Apple Carplay

Navigarea TomTom Go Navigation Smartphone-urile au o actualizare semnificativă. Utilizarea acestuia în versiunea iOS poate descărca deja versiunea 2.0, care introduce suportul Apple Carplay. Datorită acestui fapt, puteți utiliza, de asemenea, aplicația după conectarea unui smartphone la un automobil echipat cu un sistem adecvat de infotainment.

În acest fel, harta va merge la ecran încorporat în tabloul de bord al mașinii și de aici puteți să le gestionezi. În plus față de hărțile Apple în același mod, puteți utiliza aici, de exemplu, de la Automapa și Google Maps și Navigare Sygic.

[1/2 TomTom Go Navigare 2.0, foto. Materiale de presare.

TomTom GO de navigare este, de asemenea, alte caracteristici de atenție, și una dintre opțiunile cele mai lăudate de către producător este un asistent culoar. Datorită acestuia, cu privire la exterminarea și intersecțiile de pe ecranul de navigare - cu excepția direcției - există, de asemenea, un indiciu grafic pe care trebuie luat centura de drum pentru a efectua o manevră dată. Aceasta este o soluție utilă, în special în orașele mari în care șoferul este pentru prima dată.

- Mutarea funcției mai intuitiv Lane Guidance, datorită cărora se evita schimbările de stres în banda de la ultimul minut, este alimentat de date cartografice proiectate și gestionate de către experții noștri din Łódź. Aceleași date sunt de asemenea utilizate de autoturisme auto-goodate pentru manevre semi-automate la intersecții - comentarii Kris Kobylioski, manager de produse senior, TomTom Łódź.[WPPL = 2023204 Există mai multe servicii online, inclusiv informații de trafic în timp real și notificare despre camerele de viteză. Aplicația TomTom Go de navigație este disponibilă în două soiuri: ca o versiune de încercare gratuită de 30 de zile cu un abonament periodic în cantitatea PLN 39.99 timp de șase luni sau o versiune de încercare gratuită de 7 zile cu un abonament periodic în cantitatea de PLN 8.99 per lună sau 21, PLN 99 timp de trei luni.

În acest moment, aplicația este disponibilă numai pentru utilizatorii iOS. Ediția 2.0 pe Android ar trebui lansat anul acesta.

TomTom Go Navigare 2.0 Puteți descărca prin directorul nostru aplicație.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu