Principal » Internet » TomTom sa alăturat Fundației Autowre

TomTom sa alăturat Fundației Autowre

Internet : TomTom sa alăturat Fundației Autowre

TomTom (volum), un specialist în domeniul tehnologiei de geolocație, a anunțat astăzi să se alăture Fundației Autowra (Ang. Fundația Autowra). Este o organizație non-profit care sprijină proiecte open-sursă care accelerează dezvoltarea tehnologiilor care susțin călătoria autonomă.

TomTom va sprijini Fundația Autowra, creând o interfață deschisă pentru TomTom AutoStream. Acest lucru va permite utilizatorilor și creatorilor de software de autoware să-și scală aplicațiile prin accesul la gama globală de înaltă rezoluție a TomTom. AutoStream este un serviciu inovator de livrare a hărții care le trimite într-o mașină în timp real, datorită căruia vehiculele automate pot călători cu cea mai actuală versiune a hărții.

"Autowra este un adevărat lider în domeniul livrării de software open source pentru conducerea autonomă," a spus Willem Strijbosch, șeful conducerii autonome în TomTom. "Aderarea la Fundația AutoWare va permite TomTom să acceseze liderii globali în domeniul conducerii automate și, cel mai important, va oferi o platformă pentru testarea și promovarea ulterioară a sistemului de autostrăzi și a altor componente automate de hartă".

În calitate de membru premium, TomTom va sta în jos în cadrul Comitetului Fundației Autowra și va avea un impact asupra dezvoltării strategiei activităților sale."Suntem fericiți că putem întâmpina TomTom în Fundația Foundation. Datorită unui astfel de partener, cu cunoștințe și oportunități de creare și întreținere a hărților scalabile de înaltă rezoluție la nivel global, vom putea dezvolta și implementa în continuare software-ul de autoturism în întreaga lume ", a declarat Shinkei Kato, membru al consiliului de administrație în Fundația AutoWare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Prasowechmoto Materiale

Recomandat
Lasă Un Comentariu