Principal » Internet » TomTom Amigo pe Android Auto. Această luptă are sens pentru utilizatori (aviz)

TomTom Amigo pe Android Auto. Această luptă are sens pentru utilizatori (aviz)

Internet : TomTom Amigo pe Android Auto. Această luptă are sens pentru utilizatori (aviz)

Driverele care utilizează Android Auto Recent nu sunt limitate numai la navigarea din hărțile Google și la aplicația Waze. Ceea ce este nou este, printre altele, gratuit, reîmprospătat recent TomTom Navigation Amigo că Android Auto se face bine. Da, fiecare debut ar trebui să privească aici.

După efectuarea recent, testele de navigație privind evaluarea finală Android Auto și Mierna, pentru a testa TomTom Amigo instinctiv abordate ușor mai puțin cu entuziasm. După cum sa dovedit în curând - în mod inutil. Detalii de lucru, TomTom Amigo (spre deosebire de Sygica), el se sfătuiește destul de bine și, în plus, este complet gratuit.

Trebuie remarcat imediat că, deși acest test se concentrează pe impresiile auto Android pe ecran, Amigo TomTom poate lucra și în smartphone-uri. Introduceți telefonul în mâner pe geam și bucurați-vă de aceleași posibilități.

Sygic Android Auto: Competitor Google Maps și deficiențe de teren Waze (opinie)

În special, când vă conectați telefonul la mașină cu Android Auto, vraja nu se stropește. Totul funcționează bine și, deși se poticnesc întâmpla - îmi imaginez aplicația care încearcă să încurajeze utilizatorii de utilizatori obișnuiți cu hartă Google sau Waze „A.

Tomtom amigo și primul contact

Folosind TomTom Amigo pe ecranul auto nu necesită practic nici o preparare. Spre deosebire de Sygica, aici trebuie doar să instalați aplicația și apoi conectați telefonul smartphone la Android Auto. Interfața este similară cu propunerile de concurență. În mod implicit, așa-numitul. Vizualizare 3D, dar în acest caz, nu există altă alternativă. Atunci când conduceți, puteți afișa doar o imagine bidimensională a traseului, dar este greu lizibil; În primul rând, se afișează în mod automat întregul traseu pe ecran (NP. de la Cracovia la Gdansk, deci este greu pentru orice detaliu), și în al doilea rând - harta nu poate fi mișcată, cum ar fi în Hărți Google.

Sursa de fotografii: © WP | Afișajul Oskar Ziomek 2D ignoră automat direcția și afișează întregul traseu de pe ecran.

În timp ce navigați pe ecran, puteți vedea, desigur, în mare parte o hartă cu traseul desemnat în manevre marcate albastru și alb. În mod implicit, veți vedea un vitezometru virtual, împreună cu site-ul de restricție relevante. Când viteza este depășită timp de cel puțin 1 km / h, vitezometrul se schimbă de la alb la portocaliu și nuanțele roșii continuă până când glumă - similar cu modul în care un șofer a ignorat regulile. Cele mai apropiate manevre și un rezumat al traseului (timp, distanța rămasă) poate fi, de asemenea văzut, dar, din păcate, nu a existat nici o versiune simplificată a asistentului Lane.

Sursa de fotografii: © WP | Oskar Ziomek chiar și cu accelerarea minoră are ca rezultat un avertisment la vitezometrul corespunzător.

Pe plus, numărăm setările, deși trebuie să ajungeți la unele dintre ecranul smartphone. De exemplu, puteți activa avertismentele de sunet despre depășirea vitezei permise și decideți când trebuie să pornească. Pentru a alege de la "tampon " de exemplu 1, 5 sau 10 km / h. Pe ecran sunt disponibile în mașină, în timp ce celelalte opțiuni. De aici puteți decide dacă să setați un traseu de navigație în afara drumurilor plătite sau nepavate.

Android Auto 6.3 Disponibil pentru descărcare. Știrile ca de obicei rămân un mister

Navigare și aplicare

Pentru a începe navigarea, introduceți pur și simplu adresa de pe tastatura virtuală. Alternativ, puteți utiliza tastatura pe ecranul smartphone-ului sau puteți dicta adresa Google Assistant. Toate cele trei opțiuni Când încercările mele au avut succes, deci alegerea depinde de driverul dvs. de gust. Cu toate acestea, merită să știți că asigurarea unei adrese specifice este singura metodă eficientă de atingere a unui loc. Spre deosebire de Sygic, TomTom Amigo nu am găsit o listă de "POIS ", deci căutați puncte de interes în apropiere nu este posibilă aici.

Sursa de fotografii: © WP | Oskar Ziomek Înainte de a indica destinația, este mai bine să aveți o adresă specifică.

Este demn de remarcat faptul că TomTom determină traseul foarte rapid și propune imediat mai multe direcții. Într-o previzualizare mică a șoferului odată ce află ce este timpul de conducere și având în vedere calea, există unele dificultăți (de exemplu, lucrările rutiere). Din păcate, ca și Sygic, AMIGO nu sincronizează informații despre scopul cu un smartphone, ceea ce înseamnă că, de exemplu, după ce a vizitat o stație de benzină, traseul în navigație va fi reintrodus. Milă.

Sursa de fotografii: © WP | Oskar Ziomek detaliind rutele și drumurile alternative cu dificultăți vizibile.

Când conduceți TomTom Amigo funcționează foarte eficient. Animațiile pe ecranul mașinii sunt netede, mai ușoare, este, de asemenea, o deplasare de la culori luminoase la harta întunecată. Astfel încât radioul pornește culoarea culorilor după schimbarea luminilor din ziua de pe trecere, de exemplu, după introducerea tunelului, pe ecran, harta în aproximativ 2 secunde un pasaj buna va schimba schema de culori.

Sursa de fotografii: © WP | Oskar Ziomek [1/2 Tema luminoasă în TomTom Amigo în Android Auto.

Cititorul TomTom Amigo este probabil sintetizat vocea, deoarece omul natural are puțin în comun. Cu toate acestea, el vorbește despre timp și clar, deci în practică această soluție eficientă. În timpul testării a avut loc doar două ghinioane: în loc de „de ieșire de pe sensul giratoriu “ Am auzit o dată „de ieșire de pe autostradă «(deși chiar înainte de sensul giratoriu de bine a anunțat », a doua ieșire la sensul giratoriu „), și alte ori suna manual „pentru un singur punct doi kilometri viraj la stânga “. Desigur, astfel de erori nu ar trebui să aibă loc, dar aparțin rare, în special în comparație cu Sygica, unde sunt comune. De asemenea, să nu uităm că TomTom oferă cererea gratuită.

Avantajul lui Amigo este, de asemenea, opțiunea de a raporta evenimente pe drum. Driverele pot face schimb de informații despre blocajele de trafic, roboții rutiere, camerele de viteză sau drumurile închise. Aplicația necesită simbolul corespunzător pe hartă și mai târziu poziția corectă a listei (plăci mai mari ar fi mai convenabilă).

Sursa de fotografii: © WP | Oskar Ziomek să raporteze "Eveniment ", selectați opțiunea corespunzătoare din listă.

Raportat "Obstruction " apare imediat pe harta șoferului, dar nu pot confirma dacă, în același timp, merge pe ecranele tuturor celorlalți utilizatori. Sensions sugerează că, înainte de notificarea este considerată credibilă, în primul rând un fenomen similar trebuie să prezinte câteva drivere.

Se merită?

În acest moment, nu aș spune că TomTom Amigo poate înlocui imediat hărțile Google, dar cu siguranță merită să-i dai o șansă. Puține probleme vor rezulta cu siguranță din faptul că acestea sunt literalmente în primele zile în care aplicația deloc este disponibilă pe Android Auto. Să așteptăm câteva actualizări și poate cel mai mult, ca nu toate defectele, va dispărea pur și simplu. Apoi amigo va fi o alternativă excelentă, gratuită la Vaza și Google Map pe Android Auto, dar este bine astăzi.

Android Auto oferă navigații GPS noi - TomTom Amigo și Sygic

TomTom Amigo este, fără îndoială, o opțiune mai bună de mai devreme Sygica testate de mine. Acest lucru nu este suficient că necesită taxe (considerabile), încă mai funcționează, iar lectorului adesea vorbește de lucruri. Având în vedere alegerea și Sygic Amigo, să utilizați în tandem cu Android Auto, fără îndoială, aleg aplicația TomTom. Aș recomanda pe oricine interesat să încerce - la urma urmei, programul este gratuit.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwarewigacjatechmotoandroid AutoTomom

Recomandat
Lasă Un Comentariu