Principal » Gaming » Tom Clancy 's Divizia: Supraviețuire - Lupta pentru ... Supraviețuire?

Tom Clancy 's Divizia: Supraviețuire - Lupta pentru ... Supraviețuire?

Gaming  : Tom Clancy  's Divizia: Supraviețuire - Lupta pentru ... Supraviețuire?

Cu jocul Tom Clancy 'S divizia a fost ca și cu ultimele titluri mari - anunțuri excelente, promisiuni și după premiera dezamăgirea ușoară și obținerea de recenzii mai grave. Din fericire, studioul sa ocupat de critici care oferă patch-uri bune, iar jocul a trăit în principal datorită modului multiplayer extins. Cu toate acestea, numărul de jucători a pictat până acum, deoarece a apărut o nouă adăugare - supraviețuirea (supraviețuirea).

Supraviețuirea este a doua adăugare a DLC la acțiunea diviziei Tom Clancy, pregătită pentru PC Windows platformă prin echipa masivă Ubisoft. Adăugarea este formată din treceri sezoniere la joc, deși poate fi achiziționată separat, datorită cărora toți jucătorii vor putea să-și încerce mâna în supraviețuire. Și trebuie să recunoașteți că totul este foarte interesant.

În plus, vom găsi o misiune suplimentară și foarte extinsă de a juca acasă. Deși acțiunea atunci când are loc pe aceeași hartă, care anterior, peisajul și condițiile sale s-au schimbat diametral. Există o furtună de zăpadă puternică care face dificilă îndeplinirea semnificativă a sarcinii. Și scopul nostru este să ajungem la centrul orașului Manhattan, unde sunt esențiale pentru a supraviețui medicului de salvare a eroului. Din păcate, un elicopter care transportă un pachet cu medicamente s-au prăbușit, așa că trebuie să ajungem la pachet pe jos. Nu avem prea mult timp.

Nivelul de dificultate este mult mai mare decât în ​​versiunea de bază a jocului. Resursele sunt mici, timpul ne urmărește, în timp ce alți jucători au o sarcină similară și nu ezitați să folosească toate mijloacele pentru a atinge obiectivul. Mai mult, moartea eroului înseamnă a începe din nou misiunea, făcând gradul de realism foarte ridicat. Este aditivul vizibil? Se pare că da, pentru că, după premiera sa, numărul de jucători de pe servere a ajuns la nivelul din perioada după premiera "". 

Recomandat
Lasă Un Comentariu