Principal » Gaming » Tom Clancy este diviziunea - când lumea se termină ...

Tom Clancy este diviziunea - când lumea se termină ...

Gaming  : Tom Clancy este diviziunea - când lumea se termină ...

Sfârșitul lumii, apocalipsa, războiul total și Holocaustul - tema rularea în jocuri și filme de mai mulți ani, dar

..

Te-ai plictisit? Dacă este dată într-un mod adecvat și nu va reproduce schemele, rețeta pentru succes este cărămidă. Va fi din diviziunea Tom Clancy?

Dacă cineva caută ceva nou, proaspăt, cu o grafică incredibilă și, în plus, are puternică (foarte

..

) Echipamente, ar trebui să aștepte ca Tom Clancy 'S divizia cu respirație estompată și acum pregătește fonduri pentru prescripții - promisiuni de a lovi. 

În plus, Ubisoft este recent în formă foarte bună. Amintiți-vă că ultimul lor produs, adică strigătul de departe: Primal sa dovedit a fi o variație decentă pe schema bine cunoscută a vederilor jocului de bază ale unei serii cu ceva care poate fi găsit în alte jocuri sau o temă preistorială. Este adevărat că ciclul de crez al Assassin a fost eliminat din planul anual de publicare datorită necesității unei analize mai profunde a formulelor distractive, dar Beta Tom Clancy este divizia sa întâlnit cu o mare popularitate și o recepție pozitivă.

Deja în mai puțin de două săptămâni vom putea verifica modul în care fotografia Posapokaliptic MMO cu acțiunea prezentată din perspectiva unei terțe persoane este verificată în practică. Grafică excelentă, climă, cooperare și presiune asupra tacticii. Cu toate acestea, există o problemă - așteptările. Amintiți cum a fost cu cea mai recentă cădere după premiera - critică. Să sperăm că divizia Tom Clancy nu se va îndoi sub greutatea așteptărilor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu