Principal » Internet » Toast burn2.0

Toast burn2.0

Internet : Toast burn2.0

Toast Burn este un instrument de înregistrare a plăcii. Cu ajutorul său, "Vom arde " CD-uri, DVD și Blu-ray. Aceasta este o versiune slabă de toast titan, lipsit de caracteristici mai avansate.

Programul vă permite să pregătiți un disc pentru a reda numai pe Mac sau pe ambele pe un PC și pe Mac, atunci când alegeți sistemul de fișiere potrivit. Crearea unei structuri de fișiere pe disc este foarte simplă. Metoda de tragere este acceptată și a scăzut în fereastra programului, puteți crea și foldere.

Suportul programului este relativ intuitiv, toate opțiunile necesare sunt la îndemână. Puteți schimba cu ușurință numele discului și, de asemenea, setați viteza de salvare pe disc. De asemenea, este disponibilă o filă de copiere, care vă permite să copiați convenabil datele de pe disc pe disc, sursa poate fi, de asemenea, un format ISO sau DMG. După setarea tuturor opțiunilor, faceți clic pe butonul roșu Burn pentru a porni "Discul de ardere ".

Toast Burn este un program simplu de înregistrare care îndeplinește cerințele celor mai mulți utilizatori. Programul este disponibil într-o versiune comercială, îl puteți achiziționa prin Mac App Store.

Recomandat
Lasă Un Comentariu