Principal » Windows » Tinkerplay1.0

Tinkerplay1.0

Windows  : Tinkerplay1.0

TinkerPlay este o aplicație creată de Autodesk. Cu ajutorul său, putem crea jucării de lucrări care vor fi gata să imprime pe imprimante 3D.

Începem aventura cu cererea de acceptare a reglementărilor și oferim vârsta dvs. Modele noi pot fi create pe baza șabloanelor gata făcute și în orice mod utilizând elementele disponibile în aplicație. Indiferent de modul selectat, acestea au fost împărțite în categorii cum ar fi capul, torsul, mâinile, picioarele sau armele. La crearea unei aplicații în sine sugerează unde să adauge un element dat, pe de o parte facilitează sarcina, pe de altă parte, ne face să acționăm în cadrul unui cadru. Robotul pe care îl creăm poate să se rotească, închide sau să-și schimbe componentele mecanice (de ex. Picioare, arme, capete). Când întregul este gata, putem merge la editarea obiectelor de valori vizuale.

În plus față de determinarea culorii, puteți aplica textura corpului sau alegeți un finisaj format dintr-un model repetat. Pentru a face procesul de creare a aplicației oferă mai multe scenografii diferite care pot înlocui implicit.

Aplicația TinkerPlay se poate distra, chiar dacă nu aveți imprimanta potrivită. Seamănă cu distracția cu blocuri care pot fi modificate în plus față de schimbarea aspectului lor. Datorită sugestiilor, este o propunere bună chiar și pentru utilizatorii mai tineri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu