Principal » Windows » Suport pentru cronologie1.0.4

Suport pentru cronologie1.0.4

Windows  : Suport pentru cronologie1.0.4

Suportul de cronologie este o extensie a browserelor populare care le permite să coopereze pe deplin cu așa-numitele axe de timp Windows - toate funcțiile de vizualizare a sarcinii. Vorbim despre previzualizarea aplicațiilor recent utilizate și despre paginile vizualizate la care vă puteți anula ulterior sau afișați pe un alt dispozitiv al aceluiași utilizator.

Anexa funcționează cu Google Chorm, Firefox și Vivladim. Totul indică faptul că este de asemenea planificată extinderea serviciului de operă. Aplicarea extensiei vă permite să afișați în vizualizarea sarcinii în Windows 10 nu numai fereastra principală a aplicației, ci și cardurile specifice și să le trimiteți mai târziu la alte dispozitive pentru a continua navigarea pe Internet pe ele.

După instalarea suplimentului, trebuie să vă conectați la datele de cont Microsoft și să oferiți aplicațiile necesare acțiunii permisiunilor. Un geam mic al add-on oferă o previzualizare a dispozitivelor dvs. și în prezent active cu Windows 10 și vă permite să modificați timpul necesar pentru a afișa pagina pentru a trece la vizualizarea sarcinii. Această opțiune vizează filtrarea redirecționării frecvente care nu are sens să se recunoască în istoria părților și se poate întâmpla, de exemplu, atunci când se înregistrează pe site-uri web în rețea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu