Principal » Internet » Tiktok nu mai este în partea de sus. Aplicația cea mai descărcată din lume a fost anunțată

Tiktok nu mai este în partea de sus. Aplicația cea mai descărcată din lume a fost anunțată

Internet : Tiktok nu mai este în partea de sus. Aplicația cea mai descărcată din lume a fost anunțată

Începutul anului 2020 a adus mesaje excelente pentru aplicația Tiktokk, care a urmărit comunicatorul WhatsApp în ceea ce privește descărcările. Apoi, software-ul popular nu a reușit să împingă scaunul liderului pe tot parcursul anului. Schimbarea a avut loc doar acum.

Conform ultimelor rezultate de cercetare publicate de Turnul Sensor, În ianuarie 2021, aplicația cea mai descărcată din lume a fost o telegramă - Comunicator fondat de antreprenorul rus Paweł Durowa. În prima lună a Anului Nou, a durat 63 de milioane de persoane - este de 3,8 ori mai mare decât în ​​ianuarie 2020.

Potrivit comentatorilor, popularitatea crescândă a telegramei este legată de fluxul de masă al utilizatorilor WhatsApp, care nu corespunde noii politici de confidențialitate. Din același motiv, al treilea loc în clasificarea din ianuarie a luat comunicatorul de semnal. Medalia de argint a fost menționată de Tiktok.

Este demn de remarcat faptul că Telegrama Messenger și semnalul ocupă primele două locuri în ceea ce privește descărcările pe Google Play, Cu toate acestea, poziția de lider în App Store este încă până la Ticko. Toate lista poate fi văzută mai jos.

Telegramă aplicația cea mai descărcată din ianuarie. Tiktokk a căzut pe locul al doilea (fotografie. Turnul senzorului)

Să vă reamintim că telegrama se concentrează pe înlocuirea mesajelor text. Cu ajutorul său, puteți trimite și m.în. Imagini și fișiere audio înregistrate. Ca și în aplicația WhatsApp, identificarea noastră are loc utilizând numărul de telefon. Datorită acestui fapt, vom vedea toți prietenii care folosesc software-ul. Comunicatorul se descurcă bine în chat de grup. Numărul total de utilizatori de telegrame Ea a traversat 500 de milioane

Aplicația Android și IOS Telegram este disponibilă în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu