Principal » Internet » Thunderbird în 2019: Mozilla promite schimbări mari în elementele-cheie

Thunderbird în 2019: Mozilla promite schimbări mari în elementele-cheie

Internet : Thunderbird în 2019: Mozilla promite schimbări mari în elementele-cheie

Utilizatorii Thunderbird, unul dintre cei mai buni clienți de poștă electronică, a primit o actualizare mai mare la mijlocul anului 2018. Versiunea programului 60 a adus un set mare de schimbări pozitive. Cu toate acestea, din acel moment Mozilla nu a ispnit mai multe știri. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că dezvoltarea Thunderbird trebuie să încetinească - dimpotrivă, creatorii promite mai multe îmbunătățiri majore.

O nouă intrare a apărut pe blogul oficial, care prezintă evoluția planificată a Thunderbird în 2019. În introducere, Mozilla a apreciat schimbările introduse anul trecut și, desigur, ediția a versiunii programului 60. Pe măsură ce învățăm mai târziu, noua ediție a fost bine primit de către utilizatori. În plus, actualizarea a stimulat comunitatea care a trimis o mulțime de mesaje care conțin laudă pentru cea mai recentă versiune, dar și propuneri de modificări care ar trebui să meargă la actualizările ulterioare.

Thunderbird 60

Dezvoltarea lui Thunderbird, datorită unei echipe mai mari, ar trebui să accelereze acum. Mozilla arată același lucru pe care programul, care este una dintre cele mai interesante alternative la Outlook, tot timpul este extrem de important. Da, are o bază de date mai modestă a utilizatorilor decât browserul Firefox, dar comunitatea din jurul său este concentrată în mod corespunzător.

Unul dintre obiectivele pe care Mozilla a desemnat un oficiu poștal în dezvoltarea clientului de poștă electronică, este de a introduce îmbunătățiri resimțite în cod. Programul trebuie să accelereze - creatorii doresc să se concentreze asupra lichidității interfeței și asupra performanței globale a cererii. Ei trebuie să ajungă pentru tehnologii mai noi, și, de asemenea, lucra la o mai bună utilizare a multor nuclee în procesoare.

Interfața va fi un alt element care așteaptă schimbări mai mari. Principala ipoteză îmbunătățește confortul de utilizare. În plus, integrarea cu Gmail și notificările în sistemele de operare acceptate trebuie îmbunătățită.

Puteți vorbi despre vestea bună pentru utilizatorii Thunderbird. Mai ales că lucrările trebuie efectuate cu luarea în considerare a feedback-ului din partea comunității. Între timp, cea mai recentă versiune a programului poate fi găsită în baza noastră de date software-ul. Thunderbird este disponibil pe Windows și MacOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu