Principal » Internet » KeyboardVestery 1.2.5

KeyboardVestery 1.2.5

Internet : KeyboardVestery 1.2.5

Tastatura Thumbly este o tastatură alternativă pe dispozitivul iOS. Din alte programe de acest tip, acesta diferă de mecanismul de scriere: programul este susținut cu o singură mână, folosind mișcări.

Tastatura Thumbly este de a ajuta acești utilizatori cu dispozitive iOS pentru care scrierea folosind o tastatură nativă este incomod și adesea se termină cu erori. Prin urmare, ideea de a crea o aplicație care vă va permite să scrieți doar o singură mână, cu un deget mare.

Tehnic vă permite să alegeți dacă ecranul tastaturii va fi afișat în partea stângă sau din dreapta a ecranului dispozitivului. Cuvintele sunt afișate pe mijlocul roții, pe arcuri specifice. Cu gesturile degetelor, nu putem doar să scriem, ci și să ștergeți cuvintele, să inserați litere mari, pas înapoi ultima scrisoare introdusă și selectați Capslock. Aplicația învață cuvinte și fraze date de utilizator, prezentându-le sub formă de sugestii. Programul cu învățare se descurcă bine și în timp reprezintă recomandări mai bune și mai bune. Aplicația are, de asemenea, un modul autocorractat, datorită căruia cuvintele introduse de noi cu o greșeală vor fi corectate automat. Această opțiune poate fi oprită în setările programului. În plus, oferă o bază completă a emoticonului și, în plus, aplicația învață să propună specifice "smileys " potrivite cu contextul introdus pe tastatura textului.

Programul este disponibil pentru o taxă și prețul său este OK. 2 euro.

Recomandat
Lasă Un Comentariu