Principal » Android » Prosperă (nelegai) 3.5.1

Prosperă (nelegai) 3.5.1

Android  : Prosperă (nelegai) 3.5.1

Performați vă permite să vă tăiați de unele dintre unele lucruri împrăștiate și de la locul de muncă pentru a vă relaxa mai bine, recâștiga controlul asupra timpului și pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

În prosperă, vom găsi capacitatea de a bloca toate notificările în afara de contacte din grupul VIP (din diverse aplicații) sau blocarea completă a telefonului smartphone la ora desemnată. În acest mod, nu puteți utiliza deloc dispozitivul. Când se pornește unul dintre modurile prosperi, aplicația poate răspunde automat la mesajele primite și poate informa că destinatarul se odihnește de pe Internet și telefonul smartphone.

De asemenea, puteți utiliza monitorul pentru a utiliza aplicații specifice și pentru a vă stabili obiectivele de timp. Dacă scopul este de a utiliza una dintre cererile mai puțin decât timpul desemnat, după depășirea limitei va fi blocată până la noapte a doua zi.

În plus, prosperă va colecta statistici și sugerează modul în care putem face viața mai bună. Sfaturile au fost dezvoltate pe baza cercetărilor efectuate de Global Global.

Recomandat
Lasă Un Comentariu