Principal » Internet » Thorgal - Sorcerers trădat: Audiobook gratuit pentru Nokia Lumia Smartphone Holders

Thorgal - Sorcerers trădat: Audiobook gratuit pentru Nokia Lumia Smartphone Holders

Internet : Thorgal - Sorcerers trădat: Audiobook gratuit pentru Nokia Lumia Smartphone Holders

Încă o dată, dispozitive locale Microsoft (Nokia anterioară) pregătite pentru suporturile de telefoane Lumia Series o mică surpriză. De data aceasta este un Audiobook Thorgal gratuit - o vrăjitoare trădată. Pentru a utiliza promovarea, pur și simplu aveți un cont pe site-ul audioteka.ro și mâine conectați-le la ele de la nivelul aplicației mobile.

Promovarea va fi activă numai ** 2 august 2014.** Profitați de faptul că ambii deținători de conturi din Audioteka și New, care le vor stabili în mod special cu descărcarea Audiobook (și mai precis). În înregistrarea sa, am participat.în. Jacek Rozenek, Maria Niklińska, Agnieszka Wiedlocha, Sonia Bohosiewicz, Arkadiusz Jakubik, Mirosław Czyżkiewicz. Povestea însăși este adaptarea unuia dintre cele mai importante albume despre aventurile lui Thorgala.

Fiecare tip de promovare este mulțumit și, deși nu afectează vânzările mai bune de telefoane noi, este cu siguranță un gest bun față de clienții actuali. Este păcat că aplicația Audioteka pe Windows Phone încă mai lasă mult de dorit. Atât în ​​ceea ce privește aspectul, cât și stabilitatea și oportunitățile oferite. Necesare pentru a descărca o aplicație Audiobooka pe care o puteți găsi în baza noastră de date a programului nostru.

Actualizare 02.08.2014 11:40 După cum se dovedește, comunicatul de presă conținea o eroare. Doar primele două părți sunt disponibile gratuit, și nu întregul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu