Principal » Internet » THE pentru Fusion 3601.05.07.02

THE pentru Fusion 3601.05.07.02

Internet : THE pentru Fusion 3601.05.07.02

Thea pentru Fusion 360 este o varietate de mare Rederer Thea, conceput pentru a utiliza cu programul de design Autodesk Fusion 360. Instalatorul va adăuga un conector de fuziune, permițând redarea vizualizărilor cu ajutorul AEA Renderer, precum și o versiune auto-versiune cu o interfață care vă permite să pregătiți o scenă pentru redare, aplicați materiale și adăugați lumini în scene.

TheA Renderer este un mare motor de redare, generând imagini și animații fotorealiste. La dispoziția dvs., trei mecanisme de redare aici. TR1 / TR2 tratează redarea ca o simulare și perfect potrivită pentru simularea ceasticii și a dispersiei luminoase. Algoritmi de interpolare adaptivă reproduc o imagine folosind mecanisme perceptuale, datorită căruia pare mai realistă. De asemenea, puteți opta pentru calcularea corectă a matematică a razei razei luminoase și a redării interactive cu presto proprietate, utilizând CPU și GPU (de preferință miracole Nvidia și cel puțin miracole 6.5, capacitatea de calcul 2.0).

Theea are, de asemenea, o bibliotecă bogată de materiale licențiate, disponibile numai aici și se confruntă bine cu materialele exportate de Fusion 360. După instalarea Rendererului pentru fuziune de la nivelul programului, puteți executa rapid studioul și trimiteți-l un model pentru a face, modifica materialele și pentru a proiecta mediul.

Pentru a descărca extensia, trebuie să furnizați detaliile dvs. pe site-ul producătorului. Versiunea demo Renderer vă permite să verificați toate capabilitățile sale, dar pe imagini și animații plasează un filigran.

Recomandat
Lasă Un Comentariu