Principal » Internet » Textwrangler5.5.2

Textwrangler5.5.2

Internet : Textwrangler5.5.2

Textwrangler este un editor de text avansat și un frate mai mic al programului BBEDIT. Datorită coloringului de sintaxă, este un instrument excelent pentru programatori.

Programul oferă capabilități de căutare largă și înlocuiește textul. La dispoziția dvs., avem o căutare în stil consolă, folosind comanda GREP. Este, de asemenea, posibilă compararea și îmbinarea a două fișiere.

Când creați un document, puteți să vă deplasați cu ușurință după aceasta - meniul "Go " poate fi utilizat în acest scop. Dezvoltatorii vor aprecia cu siguranță capacitatea de a sari între funcții. O comoditate plăcută este, de asemenea, opțiunea de a verifica ortografia, selecția textului pătrat și abilitatea de a utiliza în mod repetat comanda "Undo ".

Textwrangler oferă, de asemenea, acces ușor la fișiere de pe serverul FTP. Puteți deschide și salva documentele create fără a părăsi programul.

Aplicație acceptă colorarea sintaxei pentru următoarele limbi de programare, script și etichete: Bash, ANSI C, C ++, Fortran, Java, Markdown, Obiect Pascal, Obiectiv-C, Perl, Php, Python, Rez, Ruby, TCL și Tex.

TextWarnler este disponibil pentru versiunea gratuită gratuită.

Recomandat
Lasă Un Comentariu