Principal » Internet » Tetris are 30 de ani

Tetris are 30 de ani

Internet : Tetris are 30 de ani

Tetris (тетрис), un joc la nivel mondial constând în blocuri de 4 biți, sărbătorește 30 de astăzi. zi de nastere. Este un joc foarte lung în joc și Tetris, în ciuda acestui lucru, se lipsește perfect. Anul trecut, un alt moștenitor ideologic, mobil Tetris Blitz (Android, iOS, Windows Phone) a fost prezentat de la EA, anul acesta ne așteptăm Tetris Ultimate pe noua consolă generație. Merită să ne amintim că Tetris nu este doar divertisment, este, de asemenea, o istorie și una dintre primele programe de calculator de divertisment exportate de Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste.

Versiunea originală a jocului a fost creată în Academia de Științe URSS de la Moscova - una dintre puținele institute ale Uniunii pe care le-a putut comunica cu Occidentul în Pascal pe Computer Electronics 60 (clona PDP-11). Autorul jocului, Alexei Pazytatow, a scris programe care trebuiau să testeze eficiența calculatoarelor primite din străinătate, care a fost o scuză excelentă pentru crearea de jocuri. Inițial, vreau să transfere una dintre jucăriile mele preferate pe ecranul computerului, sau blocuri Pentomino, dar sa dovedit a fi prea complicat, așa că a redus la tethromin. Deoarece electronica 60 nu a avut un mod grafic adecvat, blocurile au fost formate din paranteze pătrate, iar liniile complete dispar pentru a elibera locul pe ecran (altfel puteți umple ecranul în aproximativ 20 de secunde). Am renunțat la donație care își depanează programul, dar într-adevăr nu a putut să-mi mai joci munca. Colegii lui au atras de asemenea. Acesta a fost jocul pe DWK-2 (двк-2).

Jocul original Tetris

Faptul că Tetris a scăpat în afara URSS, nu era deloc evident. Sam Pażytow îi era frică să-și publice jocul, pentru că se temea că va cădea în necazuri - în cele din urmă, efectele lucrării sale aparțineau Academiei de Științe a URSS. Codul de joc, prescris pe IBM PC de Wadima Gierasimowa, a fost spălat în Ungaria, de unde a ajuns la vest. Între timp, la Moscova, jocul dezvoltat mai departe și în 1985 a fost probabil instalat pe fiecare computer din oraș. Versiunea colorată a Tetris a fost creată, de asemenea. Doar datorită Pietrentern Pażytow pentru a solicita acordarea de drepturi de autor și a oricăror profituri din vânzarea jocului.

Statutul juridic al producției a fost sub un semn de întrebare de mulți ani. În 1986, în Ungaria pentru jocul a venit peste software-ul Robert Stein al Andromeda. Sten contactat cu Nażnów prin intermediul Academiei de Științe din Moscova și a oferit 100.000 de lire sterline pentru drepturile de a juca. PAżYTNOW a adoptat o ofertă în numele Institutului și când britanicii erau gata să emită jocul, el a contactat-o, biroul pe care nu-l aveau nicio idee - Elorg sau Supravegherea Oficiului Software și Export Hardware Export. Condițiile de licențiere au fost determinate, jocul a apărut, printre altele, la Atari, iar Sauina nu a primit remunerație de vânzare. Termenii acordului nu au fost finalizați și contractul a expirat.

În timpul emisiunii electronice de consum în 1988, jocul a descoperit Henk Rogers, care a mers la Moscova pe cont propriu pentru a obține dreptul de a juca Nintendo, pe care la reușit. Acordul de licență a fost un cui la sicriul Atara, care a acordat copiilor Tetris pe o licență nevalidă îngropată în New Mexico și cheia succesului Gameboy. Rogers sa întâlnit personal cu zi, el la ajutat să se mute în state în 1991 și în 1996, a găsit compania compania Tetris, înregistrată în Hawaii pentru a gestiona drepturile jocului hit. Până în 2005, Elorg a fost acționar.

GameboyMusic + Tetris Comercial [1989

Într-un sens, Tetris a avut o influență asupra dezgustat primirea muzicii ruse, la fel ca o duzină de ani în urmă Publicitate planșeelor distruse pentru totdeauna imaginea Carmen în ochii mei. Spectrum Holdobyte sa alăturat Oamenii care se încadrează Poporului a lui Mewers Korobeinki (spre surprinderea mea, de asemenea, această temă a apărut în Kick-Ass 2) și publicitate jocul Matroszyków, fotografiile Piața Roșie și provocare sloganul sovietic. Voi observa aici că compania a proiectat o cutie urâtă pentru joc, al cărei titlu este descărcat chirilic, iar ultima literă încearcă să fie ciocanul și secera

..

// www.Killgruz.COM /

Tengen în versiunea sa folosit Kalinka Iwana Larionowa. Nintendo și în ediția sa de Tetris Dance a plasat profeția de zahăr din Ceaikovsky's Nutcracker. Ce uimire a trebuit să picteze pe fețele ridicate cu console Nintendo, când au văzut mai întâi un dansator la această melodie

..

În anii nouăzeci, aceste melodii au fost recunoscute pe scară largă ca "muzică din Tetrisa ". Jocul are, de asemenea, partea sa bună și, după cum se dovedește, un impact foarte pozitiv asupra capacității noastre. Puzzle captivant dacă îl jucăm în mod regulat, va crește densitatea cortexului cerebral și va dezvolta abilități cognitive. Tetris este, de asemenea, unul dintre primele, dacă nu primul joc, care poate fi inclus în E-Sport. Maeștrii jocului în 2012, o ecstasy documentară de film de ordine.

Ecstasy of Ordin: The Tetris Masters (remorcă oficială)

Într-un moment în care Tetris a fost o necesitate pe aproape orice platformă pe care a fost posibil să se joace ceva (la telefoanele mobile Sony Ericsson), a creat o mulțime de modificări, inclusiv de către Pajitnov, ca și Welltris, unde se află piesele pereții puțului tridimensional, dacă hextris, în care blocurile nu sunt făcute din pătrate, dar cu hexagoane.

Un foarte bine cunoscut în Polonia a fost versiunea noastră natală, adăugând la blocurile celei de-a treia dimensiuni sau blocare. Activitatea lui Aleksandra Właszewskiego a debutat în 1989 și cu timpul a fost lansată pe Commodore, Amiga, Atari ST, MS-DOS, Mega Drive / Genesis și mai multe platforme. În jurul blocării se concentrează încă pe comunitatea de entuziaști de joc și chiar a avut loc campionatul în blocuri de punere în tunel. Acest joc a trecut, de asemenea, printr-un succesor

..

și chiar câțiva. Unul dintre ele este încă dezvoltat blocat 2, Poloneză Open Source Implementare a jocului Puteți juca pe Windows și Linux.

Câte copii ale Tetris au fost vândute în lume, probabil că nu vom ști niciodată pentru că pe piața ROI de la copii neautorizate, clone plătite și gratuite, și acum 15 ani cu greu nimeni nu avea o consolă doar pentru a rula acest joc. Deci, putem fi siguri că au existat foarte multe dintre ele, multe.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu