Principal » Internet » Testesc Acer Predator Helios 500. Acesta este probabil cel mai ciudat notebook de joc din această categorie!

Testesc Acer Predator Helios 500. Acesta este probabil cel mai ciudat notebook de joc din această categorie!

Internet : Testesc Acer Predator Helios 500. Acesta este probabil cel mai ciudat notebook de joc din această categorie!

Numai ce a avut premiera mondială la ACER anual @ Conferința viitoare la New York, (ca de data aceasta zboara repede :)), iar el deja ajuns la magazinele poloneze. Acer Predator Helios 500 este cel mai înalt model dintr-o serie de notebook-uri pentru jucătorii din oferta Acera. Configurația puternică și un sistem senzațional de răcire ar trebui să ofere chiar și celor mai exigenți utilizatori. Cum se prezintă acest echipament și cum a verificat jocurile, veți afla din videoclipul atașat.

Helios 500 este un reprezentant de notebook care este denumit DTR (înlocuire desktop). În principal datorită performanței, greutății și dimensiunilor. Și astfel lățimea notebook-ul este dreapta, de aproape 43 de centimetri, adâncimea este de aproape 30 de centimetri, iar grosimea sa este de 39 de milimetri! La asta, nu suficient atât de mare, este greu. Notebook cântărește aproape 4 kilograme cu o baterie, dar fără o sursă de alimentare. Acest lucru este, de asemenea, mare pentru un notebook pentru un notebook și cântărește un kilogram permanent.

[1/2

Specificații pe scurt, se prezintă după cum urmează. Procesor la Intel Core i7 8750h, care se poate lăuda din șase nuclee și douăsprezece fire puzzle. Ceasul de bază este de 2,2 GHz. În modul Turbo, chiar și 4,1 GHz poate fi obținut, cu toate că pentru toate cele șase nuclee va fi de 3,9 GHz. Pentru acest RAM 16 GB de DDR4 în două oase de 8 GB de operare în configurație Dual Channel. În mijloc există și două discuri, un SSD cu o capacitate de 256 GB de producție de Hynixa și o farfurie de la WD cu o capacitate de 1 tub. Pentru performanța în jocuri, placa grafică Nvidia GeForce GTX 1070 este responsabilă într-o versiune mobilă, dar aceasta nu este o variantă maximă.

[1/2

Matricea utilizată în Helios are o diagonală de 17,3. A fost făcută în tehnologia IPS și funcționează cu o rezoluție de 1920 până la 1080 pixeli. Acesta este cel mai important din punctul de vedere al jucătorului, pe care ecranul funcționează cu reîmprospătare 144 Hz, iar tehnologia G-Sync se uită la netezirea imaginii. O astfel de combinație oferă rezultate senzaționale și, în plus față de culorile mari, avem, de asemenea, o imagine excepțional de lichid fără ruine și întârzieri mari.

Am verificat performanța mașinii în programele de testare populară și am lansat o duzină de jocuri sau atât de populare pe ea, inclusiv știri, cât mai departe de Cry 5 sau Assassin . Desigur, a existat și un reprezentant al E-Sport CS: Go. În fiecare titlu și un program de notebook, el a arătat o performanță foarte bună. În funcție de titlu, am putea juca cu un minim de 60 de cuști pentru 120-140 după chiar 200 și mai mare. Așa cum arată exact, puteți vedea în materialul nostru video. Aici trebuie neapărat să rețineți că toate titlurile au lucrat la cele mai înalte setări grafice posibile. Au consolidat foarte înalt și ultra sau uber. Totul ușor și fără tăiat și cel mai important foarte liniștit.

[1/2

Ei bine, acesta este cel mai important avantaj al acestui model. De fapt, pentru prima dată am întâlnit cu o răcire notebook, care în timpul jocului se află la un nivel acceptat. Aici este mai acceptabil. Soluția 3D a Aeroblade a trecut examenul și puteți spune cu o conștiință clară că această copie pe care am avut-o în mâinile mele este cea mai liniștită notebook de jocuri, care mi-a trecut mâinile. Foarte adesea cu unități atât de eficiente, răcirea este extrem de zgomotoasă. Există altfel aici și există aplauze pentru acera.

[1/2

La aceasta, componentele nu se încălzesc prea mult. GPU undeva în jur de 65 de grade, CPU-uri de aproximativ 80 cu un cârlig. Fapt, a reușit să realizeze o singură dată pe un punct de 95 de grade, dar a avut loc cu ocazia testelor intense de marcaj. În timpul utilizării normale a unei astfel de temperaturi, nu vom depune mărturie. Carcasa nu se încălzește nici. Numai în locurile de evacuare puteți înregistra curenți de aer mai cald. În general, sistemul de răcire și slujba lui am considerat a fi uimitor, ceea ce a confirmat doar opinia pe care o puteți dori doar :)

În plus față de eficiența și răcirea Helios 500, încă două lucruri se remarcă. În primul rând, software-ul destul de rece și practic de predator. Aceasta este o aplicație proprietară care monitorizează munca notebook-ului. De la nivelul său, putem overcloca sistemul grafic, optimizăm funcționarea ventilatorului (deși modul automat este senzațional), modificați iluminarea de fundal a tastaturii sau programați noile macrocomenzi. Totul clar, clar și în limba noastră maternă. În al doilea rând, ușurința de a vizita notebook-ul cu ocazia memoriei memoriei sau discului. După îndepărtarea literalmente două șuruburi și descărcarea capacului de service, avem acces gratuit la elementele cheie. Întorcându-ți alte 10 vă oferă posibilitatea de a deschide întregul fund, unde deschide accesul la cartelele de răcire sau WiFi.

[IMG = Hel9 [Alăturați-vă [IMG = Hel8 Din păcate, chiar și un astfel de notebook frumos nu a evitat deficiențele mai mult sau mai puțin enervante. Una dintre acestea este lipsa cititorului de carduri SD. Altul, să numim acest neajuns, acesta este un card integrat inactiv cu un procesor. O mișcare ciudată, provocând o viață mult mai scurtă a bateriei. Ei bine, atunci când nu necesită o intervenție chirurgicală cu luminozitatea ecranului setului la 50%, putem conta pe mai puțin de 3 ore de baterie. În modul de joc, timpul de atingere poate fi considerat succes. Ultimul lucru este greutatea și dimensiunile. Acest lucru are avantajele sale evidente, dar cu siguranță nu poate fi numit acest notebook mobil. Pentru ao lua oriunde, trebuie să ridicați aproximativ 5 kg cu un cârlig (notebook + sursă de alimentare). Ultimul lucru care ar putea fi ușor mai bun este luminozitatea matricei. Chiar și cu strălucirea maximă, pare prea întunecată.

Desigur, aceste conS enumerate nu acoperă plusurile și primirea foarte pozitivă a dispozitivului. Și chiar prețul care fluctuează undeva în jur de 9.000 de zloți nu ar trebui să fie clasificat ca un minus. După revizuirea soluțiilor competitive de la MSI sau ASUS în configurații aproximative, se pare că prețul curent nu este descoperit din realitate. Puțin din acest lucru, Acer Predator Helios 500 are o matrice mai bună, deoarece cu reîmprospătare 144 Hz. Dacă sunteți în căutarea unui notebook-uri eficiente, iar greutatea și dimensiunile nu sunt un obstacol, acest model poate fi în cercurile de interese. Dacă sunteți în căutarea pentru un laptop liniștit, a cărui fanii nu sunt tare atunci când chiar și cel mai dinamic joc, nu ai o cale de ieșire, pentru că Helios 500 are quichest răcire în această categorie de hardware.

PROS
 • Procesor eficient de bază i7 8750H
 • GRAFICA GRAFICĂ GRAFICĂ GRAFICĂ GFORM GTX 1070
 • Memorie ușoară și disc
 • Răcire extrem de eficientă...
 • ...și foarte liniștită (în această categorie de echipamente)
 • 144 Hz Matrix
 • Prezența NVIDIA G-Sync
 • bine prețuri
Minusuri
 • Greutate peste 5 kg (cu sursa de alimentare)
 • dimdă
 • placă grafică integrată Intel
 • Durata de viață scurtă a bateriei
 • Matricea ar putea fi mai strălucitoare
 • Nu există cititor de carduri SD

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Wideczet

Recomandat
Lasă Un Comentariu