Principal » Internet » Testul Browser pentru Android acum disponibil. Anonimatul garantat

Testul Browser pentru Android acum disponibil. Anonimatul garantat

Internet : Testul Browser pentru Android acum disponibil. Anonimatul garantat

Pe Android puteți profita de versiunea de testare a noului browser Browser Track, care vă permite să vă conectați la pistă. Dezvoltarea browserului se referă la organizația proiectului TOR, în spatele unei rețele descentralizate.

O ediție de browser pentru Android a coincis cu alte câteva evenimente. Proiectul TOR a împărtășit, de asemenea, versiuni noi ale unei piese de browser pentru desktop-uri și o nouă ediție a sistemului. Organizația de proiect Gurdian a anunțat că absolvește să dezvolte browserul mobil cu acces la rețeaua TOR - ORFOX. În cele din urmă, orpolul va înlocui piesa de browser.

Pentru moment, piesa de browser pentru Android nu este mult diferită de orice alt browser. În primul rând, versiunea Alpha necesită prezența unui proxy orbot care asigură conectivitate cu nodurile Tora și este în întregime preia responsabilitatea pentru manipularea protocolului de ceapă. În cele din urmă, aceste instrumente vor fi încorporate în piesa de browser, astfel încât să nu trebuie să instalați aplicații suplimentare. După instalare, vom observa că piesa de browser are, de asemenea, o pictogramă ORFOX, cu care parte a codului. Fundamentul browser-ul este Firefox Mobile cu NOSROPT și HTTPS EVERWEWHERE extensii, motorul de căutare prestabilit este, desigur, DuckDuckGo.

[1/2

Browser Browser pentru Android a fost, de asemenea, echipat cu mecanisme pentru a preveni urmărirea. Paginile sunt izolate pentru a le face dificil de schimb de date, cookie-urile sunt eliminate imediat după navigare și amprentare nu vor fi eficiente, deoarece browser-ul „arată “ toți utilizatorii identic. Nu puteți lua o captură de ecran în browser-ul dvs. utilizând comanda rapidă a sistemului. Utilizarea rețelei Tor ne oferă, de asemenea anonimat, de securitate și de transport, practic, prevenirea. În plus, avem acces la funcții tipice de browser ca download manager, lista semn de carte, bun venit ecran cu comenzi rapide către pagini și cum ar fi.

TOR Browser pentru Android poate fi găsit în baza noastră de date a aplicației. Aceasta este o versiune alfa, deci ne putem aștepta la probleme.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu