Principal » Internet » Test Xiaomi Mi 8 - Amintește iPhone 'A x, dar nu un preț

Test Xiaomi Mi 8 - Amintește iPhone 'A x, dar nu un preț

Internet : Test Xiaomi Mi 8 - Amintește iPhone 'A x, dar nu un preț

Premiera noului smartphone Xiaomi a provocat sentimente mixte. Din nou, am văzut un dispozitiv eficient la un preț atractiv. Pe de altă parte, am reamintit clar de iPhone 'a x. Consimțământul, majoritatea smartphone-urilor emise după prim-ministrul dispozitivului Apple de anul trecut a primit Notcha și o cameră dublă pentru un insulă destul de caracteristică pe spate. Deși Xiaomi a făcut un pas mai departe.

Producătorul chinez nu a ascuns niciodată fascinat cu dispozitivele Apple. Prin urmare, am avut o notchie la fel de mare, ca aceasta în iPhone X. Layout-ul camerei, de asemenea, arată aproape identic. Există, de asemenea, mai multe alte soluții bine cunoscute din iPhone '. Acest lucru nu înseamnă totuși că noul smartphone Xiaomi nu este un dispozitiv interesant. Îndrăznesc să susțin că acesta este unul dintre modelele mai bune de pe oferta producătorului.

Xiaomi mi 8: Specificații

Ecran631inch1080 × 2248pixel402ppiAmolat
ProcesorSnapdragon845Memorie6/8GBCadru(Lpddr4x)64/128GBInflexPrincipalaparat foto12MpF / 1.8opticstabilizaredualpixel+12MpF / 2.4Telefoto.Filme4kdetreizeciKl./ SFațăaparat fotodouăzeciMpF / 2.0SistemAndroidOreo8.1+Mui10Baterie3400mahcuRapidÎncărca4.0ComunicareWifi802.11AC(24și5GHZ)Bluetooth5.0GPSNFCLteDimensiunișiscale1549 × 748 × 76MM175G

Calitatea de manoperă și camera ușor proeminentă

Xiaomi mea 8 arată ca multe alte smartphone-uri care au apărut în ultimul an. Persoanele care doresc să taie pe ecran sau cred că Notch nu interferează cu utilizarea de zi cu zi, cât mai mult posibil pentru mine 8 pentru un smartphone destul de frumos. Este păcat, totuși, că, în ciuda utilizării Notcha, un cadru mai larg a fost lăsat la partea de jos a ecranului, care crește inutil dimensiunea smartphone-.

Față, precum și spate, sunt acoperite cu un strat de sticlă de gorilă rezistentă la zgârieturi 5 sticlă. Într-o versiune neagră, carcasa este prea fericită să colecteze amprentele digitale. Doar literalmente câteva minute pentru a face ca întregul smartphone să-și piardă o mulțime de farmec. Utilizarea sticlei mă face, de asemenea, 8 prea alunecoasă - cu ușurință cu ejectarea accidentală și căderea.

Laturile sunt deja făcute din aluminiu. Întreaga structură face o impresie foarte bună. Elementele individuale au fost ambalate perfect. Nimic nu scad, chiar sub accentul mai puternic. Trebuie să recunosc că, în ceea ce privește calitatea de manopera și materialele utilizate, cu siguranță, nu voi da drumul la un smartphone mult mai scumpe.

Pe sticlă, camera principală a fost plasată din două lentile. Acestea au fost separate de lampa LED. Camera ușor iese ușor, astfel încât modulul camerei să fie mai expus la primele urme de utilizare și posibilele daune grave. La spate, a fost plasat și un cititor de amprentă.

Partea dreaptă până la butonul de reglare a volumului și comutatorului. Ei au un salt ușor și chichnic. Ele arata solide si nu ar trebui sa provoace probleme la utilizarea unui smartphone. Deși ar putea oferi mai multe feedback explicit. Pe partea opusă a fost o tavă pentru două cărți nanosim. Din păcate, nu au existat sloturi de carduri de memorie. Partea de jos este un conector C de tip C și un difuzor sub una dintre măștile. Din păcate, 8 meu nu are un conector pentru căști.

Datorită afișării cu adevărat litigiilor, nu aparțin smartphone-urilor compacte. Dimensiunile sunt de 154,9 × 74,8 × 7,6 mm. Greutatea este destul de bună 175 de grame. Recunosc că mă văd 8 imediat după deschiderea casetei, mă așteptam ca să fie mai greu.

Afișaj și notch problematic

Ecranul aplicat este foarte mare. Deoarece 6.21 inci, astfel încât ambele mâini vor fi necesare pentru service. Este păcat că producătorul nu a decis asupra unei mărimi mai compacte, lăsând peste 6 inci la o versiune posibilă. Ecranul a fost realizat în tehnologia AMOLED. Oferă luminozitate ridicată maximă, care vă permite să utilizați în mod convenabil, chiar și în soare. Cu toate acestea, într-o comparație directă a iPhone XS sau Samsung Galaxy S9 se încadrează mai bine în acest sens - au afișaje mai luminoase. Pe lista de avantaje, introduceți unghiuri largi de vizionare, culori foarte bune și un negru mare. 1080 × 2248 pixeli se traduc într-o compactare a pixelilor la 402 ppi.

În partea de sus a ecranului, a existat o crestătură foarte popular de dimensiuni similare Notch de iPhone „A x. În ciuda centura destul de mare, Xiaomi nu a reușit să montați modulul care ar putea concura cu ID-ul Apple se confruntă cu. Tăierea este pur și simplu mare pentru a face ca telefonul smartphone să arate mai mult ca iPhone 'a, nimic mai mult. Din păcate, acest lucru se traduce prin lipsa de notificări pe grinda superioară și o listă mai slabă a sistemului de icoane.

În setările veți găsi opțiunea socială Notcha. Cu toate acestea, care este sensul de a aplica decupaje și apoi de a adăuga opțiunile de ascundere? Mai ales că ascunderea fierului pentru a adăuga o curea neagră pe laturile lui Notcha. În al doilea rând, în cazul Xiaomi, 8 dezactivarea decupajelor arată destul de comic. Cureaua neagră aplicată programatică este mai largă decât reducerea efectivă.

Performanță și mod pentru jucători

Cel mai eficient sistem Qualcomm este inima. Procesorul Snapdragon 845 este alcătuit din opt nuclee și ajunge la momentul maxim de 2,8 GHz. Prelucrarea graficelor cu Adrenno 630. Desigur, sistemul și aplicațiile funcționează foarte repede. Nu există momente în care lipsește puterea. Există, de asemenea, probleme cu lansarea celor mai recente jocuri. Pur și simplu obținem performanța smartphone-ului pilot.

Ei bine, avem o performanță de top, dar dacă 8 este un smartphone pentru jucători? Da, deși au apărut mai multe deficiențe mai grave în această problemă. Pe de o parte, de locuințe alunecos face dificilă să dețină un smartphone fără griji despre căderea accidentală. Structura însăși nu oferă o anumită aderență. Mai mult decât atât, ea devine destul de cald în colțul din stânga sus în timpul unei încărcături mai mari.

Am schimbat deja defecte, acum avantajele pe care vor fi apreciate de către jucători. În primul rând, Xiaomi a oferit un mod special care este destinat oamenilor petrecând o mulțime de timp cu jocuri mobile. Acesta vă permite să setați curățarea automată a memoriei atunci când jucați jocuri, oferă opțiunea de a dezactiva notificările sau de a limitează sincronizarea în fundal. În plus, atunci când jucați, avem acces la un meniu pop-up convenabil, din care puteți face o captură de ecran, activați înregistrarea video sau un clic pentru a activa modul de joc acum o clipă.

Anthut. Faceți clic pentru a zoom.

La bordul modelului de testare, 6 GB RAM și 64 GB pentru date. Me 8 este încă disponibil în variantele de 128 și 256 GB la fișiere. Înainte de a cumpăra, merită să vă gândiți cu atenție la ce versiune vom avea nevoie, deoarece modelul iPhone 'A, Xiaomi nu a folosit sloturile cardului de memorie. Cu toate acestea, privindu-se la oferta oferită destul de mare de spațiu liber, ci puțini utilizatori mor în spatele cardului microSD. Problema poate fi doar o comoditate mai mică în transferarea fișierelor mai mari.

Geekbench. Faceți clic pentru a zoom.

Capacitatea bateriei este de 3400 mAh. Da, pot rezista toată ziua, fără un încărcător, cu toate că nu se așteaptă un rezultate senzaționale. Deconectarea smartphone-ului la ora 7 dimineața, în seara a 21 de ani a avut doar 20%. starea bateriei. Nu a existat nicio încărcare fără fir. Vom încărca rapid încărcarea rapidă 4 pe adăpost. Cu toate acestea, merită să țineți cont de faptul că un încărcător de 18W este atașat la cutie, care susține generația anterioară de încărcare rapidă.

Android și Overlay Miui 10

Copiatorul testat funcționează sub inspecția Android 8.1 Oreo cu o nouă versiune de MIUI marcat cu un număr 10. Potrivit Xiaomi, suprapunerea a fost adaptat pentru smartphone-uri cu ecrane mari și soluții primite folosind inteligența artificială a cărei sarcină este M.în. Asigurând o mai mare eficiență. Funcția de preîncărcare AI este de a scurta timpul de încărcare a aplicației și funcțiile lui Mui în sine. Acest lucru a fost realizat datorită învățării modelelor de comportament ale utilizatorilor - cele mai utilizate aplicații și funcții vor fi încărcate în prealabil. Nu știu dacă funcția chiar funcționează, dar un lucru este sigur - Android modificat de Xiaomi este senzational rapid. Doar câteva smartphone-uri oferă o astfel de eficiență de lucru.

Miui 10 este o interfață reîmprospătată. Nu avem de-a face cu o revoluție. Producătorul a decis - versiunile anterioare este o bucată de software bun. Suprapunerea arată foarte bine. Se concentrează pe minimalism și plăcut pentru simplitatea ochilor. Xiaomi a asigurat că majoritatea elementelor de interfață au fost un întreg coerent. Principalele linii directoare de proiectare au fost, de asemenea, adaptate aplicații de sistem și pictograme. Cu toate acestea, persoanele care nu fac apel la aspectul implicit pot încărca întotdeauna teme suplimentare.

Producătorul a avut grijă de un set destul de bogat de aplicații proprii. Cu toate acestea, nu impresionăm că smartphone-ul este supraîncărcat cu funcții sau opțiuni selectate duplicat. De la soluții mai interesante, este de remarcat clonarea aplicației - convenabil dacă vom folosi două conturi în aplicații sociale. La rândul său, datorită celui de-al doilea spațiu, este posibil să se izoleze un loc special pe smartphone-ul dvs. care poate fi tratat aproape ca o instalare separată a sistemului de operare. Este demn de menționat aplicarea panoului de control. Acesta oferă acces la opțiunile legate de optimizarea telefonului smartphone, precum și instrumentul de scanare smartphone-ul în căutare de malware - scanerul este livrat de Avast.

În setările puteți dezactiva butoanele de pe ecran. Apoi, utilizatorul câștigă mai mult spațiu, iar serviciul are loc folosind gesturi. Da, inspirat de gesturi cu iPhone 'A x. Cu toate acestea, ele nu funcționează, precum și în cazul iPhone 'A, ele nu sunt, de asemenea, la fel de intuitive și convenabile.

Ele arată ca și cum ar fi fost pregătiți în grabă. Nu a fost întotdeauna citit corect intențiile mele și gestul am avut de a face mai lent și mai precis. Am încercat să văd un control alternativ, dar după o zi am revenit la butoanele de ecran. Voi spune că folosesc iphone 'și xs, așa că nu ar trebui să am probleme cu gesturile pe Xiaomi.

Calitatea fotografiilor și a sunetului

Două camere au fost plasate pe spate. Primul este de 12 mp, diafragma f / 1.8 și stabilizarea imaginii optice. Pe de altă parte, cea de-a doua cameră de 12 MP are o deschidere f / 2.4 și joacă rolul unui telefoto și este folosit pentru a obține un efect mai bun neclar. Trebuie să recunosc că Xiaomi a făcut o mulțime de progrese în calitatea fotografiilor. Fotografiile efectuate în timpul zilei arată foarte bine. Numai atunci când este lărgit pentru a fi neajunsuri vizibile, cum ar fi lipsa de detalii și zgomot mic. Destul de bine este, de asemenea, noaptea - imaginile sunt de obicei clare, iar detaliile nu se încadrează într-un fel. Deși este ușor să blur fotografii, doar o ușoară mișcare a mâinii tale.

[1/2

Xiaomi de pe partea are un scor de 105 puncte în DXOMARK - clasamentul celor mai bune smartphone-uri fotografice. Un astfel de rezultat mare ar însemna că 8 face fotografii mai bune de la chiar Samsung Galaxy S9 sau Huaweia P20, care nu este adevărat. Dispozitivele Samsung și Huaweia scădea semnificativ mai bună, mai ales în condiții inferioare. Cu toate acestea, merită să ne amintim că tot mai multe voturi apar că clasamentul DXOMARK în sine nu este mai acoperit de realitate.

[1/2

Webcam-ul frontal efectuează fotografii în 20 mp. Acesta oferă numai fotografii în mod corect, care cu siguranță nu are detalii. Desigur, evident a înfrumusețea fața, a cărei sarcină este de a netezi pielea și de a elimina defectele mai mici. Cu o intensitate mai mică, el copează. Cu toate acestea, alegerea unei corecții mai puternice face ca fața să arate nenatural. A apărut un mod de portret, care să obțină un efect de bokeh mai bun (blur de fundal) a fost - conform asigurărilor Xiaomi - Utilizați inteligența artificială. În condiții bune de iluminat, este destul de bine. Software-ul nu are probleme majore cu detectarea feței. Cu toate acestea, cu o lumină mai slabă și artificială, este mai bine să te lași utiliza modul descris.

[1/2

Aplicația camerei este simplă și intuitivă, ceea ce, evident, se traduce pozitiv în confortul de utilizare. Cele mai importante funcții au fost trase la primul plan. Pe de altă parte, între modurile individuale de fotografiere, trecem la gestul drept sau stânga. În modul automat, puteți alege de sprijin de inteligență artificială. Software-ul încearcă să recunoască peisajul și să ajusteze setările fotografiilor. de detectare a obiectelor funcționează chiar destul de bine, cu toate că imaginile sunt luate apoi sunt un pic prea artificial. Aplicația pur și simplu transformă culorile și puțin contrast. Cu toate acestea, acest lucru nu este rezultatul la fel de puternic ca în cazul smartphone-uri Huaweia.

Difuzorul care se află în partea de jos sub masca potrivită, oferă un sunet zgomotos și clar. Cu toate acestea, are o problemă cu furnizarea de adâncime și tone scăzute. Va funcționa atunci când vizionați filme pe YouTube, dar când ascult muzică cu siguranță nu va impresiona. Trebuie să rețineți că 8 nu are un slot pentru căști. Prin urmare, veți avea nevoie de căști de la USB Type C, adaptor pentru Minijack (adăugat la cutie) sau căștile fără fir.

Rezumat: Este în valoare de cumpărare Xiaomi mea 8?

Da, Xiaomi mea 8 Un pic prea mult desen de pe iPhone 'a x. Cu toate acestea, după cum am menționat în introducere, avem de-a face cu un telefon inteligent foarte bun. Versiunea de bază care oferă 6 GB RAM și 64 GB pe date, în multe magazine mari, aceasta este evaluată la aproximativ 1900 PLN (puteți găsi oferte chiar mai atractive). Este demn de remarcat faptul că modelele de concurs de top pot costa 3000 PLN sau chiar mai mult. Poate și oferă o mică calitate mai bună a fotografiilor sau a sunetului, dar pe de altă parte, oferă aceeași eficiență sau o calitate comparabilă.

Mai mult, 8 în aspectele selectate se confruntă mai bine decât cea mai ieftină concurență mai scumpă. Android cu suprapunerea MIUI operează rapid senzațional. Îl îndrăznesc să susțin că este mai eficient de la software-ul Samsung sau LG. În plus, MIUI este un aspect atractiv și o mulțime de caracteristici suplimentare. Pe lista de avantaje, ar trebui să introduceți, de asemenea, un cititor de amprentă extrem de eficientă. Eu 8 este, de asemenea, un afișaj mare AMOLED - de două ori mai scumpe iPhone XR are un ecran LCD cu o rezoluție mai rea.

Merită să cumpărați Xiaomi mea 8? Desigur, aceasta este o mare propunere până la 2.000 PLN. Este demn de reținut faptul că, deși smartphone-ul are o lungă listă de avantaje, neajunsurile selectate pot cu adevărat deranjați. Mi 8 este lipsa de conectori minijack și sloturi de carduri de memorie. Nu a existat încărcarea fără fir, iar acumulatorul utilizat numai în medie.

PROS
 • O calitate excelentă
 • Performanță de vârf
 • Afișaj bun
 • Calitatea plăcută a fotografiilor în timpul zilei
 • Intors și suprapunere Android rapid
 • Cititor de amprente rapide
 • Preț bun
Minusuri
 • Prea alunecoasă de locuințe
 • În spatele unei nivele mari pe ecran
 • Nu conectori minijack
 • Nu există slot pentru cartela de memorie
 • Bateria ar putea avea o capacitate mai mare

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu