Principal » Internet » Test Sound Club Rugged Mini: Speaker mic doar chiar în vacanță

Test Sound Club Rugged Mini: Speaker mic doar chiar în vacanță

Internet : Test Sound Club Rugged Mini: Speaker mic doar chiar în vacanță

Dacă intenționați o excursie la sărbătorile de iarnă, ați crezut cu siguranță despre un vorbitor portabil pentru această ocazie. De data aceasta vă oferim un dispozitiv mic, rezistent și ieftin - Goclever Sound Club Rugged Mini. Difuzorul wireless nu vă va împovăra bagajele, dar funcționează și în condiții mai dificile. În plus, nu este nevoie să o perceapă.

Avantajele de bază ale acestui vorbitor sunt o dimensiune mică și greutate. Dispozitivul este situat într-o carcasă de 158 × 53 × 62 mm și cântărește doar 270 de grame, deci nu va potrivea prea multă bagaje. Cu cârligul de ureche pe difuzor poate suspenda, de asemenea, Przytroczzyć. Pentru confortul de utilizare trebuie, de asemenea, să adauge IPX5 certificat, care asigură rezistență la praf și apă. Difuzorul poate fi utilizat cu ușurință în ploaie sau duș, de asemenea, pentru a efectua conversații. Cu toate acestea, trebuie să se bazeze pe faptul că picăturile de apă vor lipi masca și trebuie să o scuturați o vreme.

Există două traductoare de 5 W în carcasă. Miracole în calitate a sunetului Nu ne putem aștepta și deși jocul este tare, deasupra unui anumit nivel va răni muzica. Volumul ajunge la 85 dB (măsurat la o distanță de 1,5 metri), ceea ce reprezintă o valoare respectabilă pentru un copil. Dacă, probabil, ați ghicit, bas este delicată, iar după o subply dispare sub presiunea tonurilor medii.

Speakerul nu sparge sau scârțâie chiar și atunci când se joacă cu putere maximă, dar tonurile medii sunt clar distorsionate. Această caracteristică funcționează bine atunci când ascultă speciile vocale, dar majoritatea pieselor cele mai dezvoltate vor fi rele. Trebuie remarcat totuși că podcast-urile și emisiunile radio audio. De asemenea, producătorul a avut grijă de locuințe care nu vor "sări" la ritm.

De remarcat este un design interesant, referindu-se la estetica echipamentelor industriale. Carcasa este negru, cauciucată, cu accente galbene și accentuând caracterul șuruburilor. Butoane pentru a controla difuzorul situat sub cauciuc și sunt bine protejate, dar datorită simbolurilor embosate nu este o problemă pentru a le gestiona în întuneric. Avem un comutator aici, trecerea la melodia anterioară și următoare și pauză / redare. Reglarea volumului cu ajutorul acestor butoane este, de asemenea, posibilă - trebuie să țineți plus plus sau minus.

Întinderile cel mai apropiat de piei carabiner o dioda albastră care indică faptul că vorbitorul este pornit. Sub priza de cauciuc este un port USB pentru încărcare și mufă care permite conectarea sursei audio cu fir. Conectivitatea Bluetooth este efectuată în standardul Bluetooth 4.1. Gama reală depășește 10 metri dată de producător - mai aproape de el până la 20 de metri.

Timpul de lucru al difuzorului de pe baterie este mai mult decât satisfăcător. Pe 1000 mAh puteți asculta 16-18 ore, în funcție de volum. Încărcarea durează mai puțin timp decât în ​​cazul unui smartphone.

Prețul este, de asemenea, un avantaj al Clubului Goclever Sound Rusged Mini. 18 ore de ascultare într-o locuință foarte rezistentă se vor costa numai PLN 139. Dispozitivul este construit solid și cu siguranță nu este o cameră de o fantomă după o excursie. Dacă numărați o calitate mai puțin perfectă a sunetului și dimensiunea și prețul mai mic, va fi o alegere bună.

PROS
  • Construcții solide
  • "Ureche " la carabinător
  • Dimensiuni compacte
  • 18 ore de muncă fără încărcare
Minusuri
  • Prea puternice tone medii

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu