Principal » Internet » Norce Be Sport3 Test de căști, care va face fiecare instruire

Norce Be Sport3 Test de căști, care va face fiecare instruire

Internet : Norce Be Sport3 Test de căști, care va face fiecare instruire

Căștile de rulare trebuie să îndeplinească cerințe complet diferite decât cele în care ascultăm muzică în fața calculatorului. Ei trebuie să fie lumină, confortabil chiar și în urechea transpirată și lipiți de el ca lipit. Comunicarea fără fir ne dă libertatea de mișcare, dar ar fi bine ca calitatea sunetului să fie satisfăcătoare și nu ar trebui să luați un împrumut asupra lor. Norce Be Sport3 Căștile îndeplinesc toate aceste condiții și au mai multe avantaje suplimentare.

Nuforile Be Sport3 este un căștile de sport tipice unice. Pe o sârmă lungă de 56 cm există două traductoare și un pilot cu un microfon. În set, vom obține 6 perechi de suprapuneri de silicon în trei culori (portocaliu și galben în dimensiuni S, M și L) și un set de proaspăt brevetat de OPTOMA Spinfit TwinBlade. Nici unul dintre seturile de suprapuneri nu va oferi atenuarea perfectă. În plus, avem 6 perechi "aripi ", accounting căștile în căsătorie pentru o mai bună stabilitate, în diferite dimensiuni și culori. De asemenea, avem un caz mic cu un carabinier pentru toate aceste nenorociri.

Traductoarele de armătură au fost închise în carcasele metalice cu magneți, datorită căreia căștile sunt foarte greu de spus (acest lucru nu este imposibil :-)). Pe fiecare dintre ele sunt la stânga și la dreapta marcaje, precum și indicatori care arată modul de a aranja „aripi “. Întregul oferă o impresie foarte bună. Traductoarele au un diametru de 6 mm și impedanță 6 &Ohm;. Producătorul oferă o bandă de transmisie de 20 Hz - 20 kHz și o sensibilitate de 102 dB la o frecvență de 1 kHz. Bateria vă permite să ascultați timp de cel puțin 10 ore.

Sunetul în calitatea sunetului, de asemenea, nu poate fi acuzat de aceste căști. Ridicat și tonuri medii sunt foarte curate, ascultă vocale și audiobooks lor pe ele. Cu muzica electronica, oferind ritmul de exerciții cu bas, este un pic mai rău, dar, de asemenea, bine. Trebuie să acordați atenție faptului că calitatea sunetului depinde de ajustarea supraparilor. De la curiozități, pot adăuga că dacă căștile sunt înșelătoare urechilor, sunetul va "val " în ritmul pașilor.

Suprapunerile în combinație cu cârligele funcționează. Ei nu se mișcă nici un milimetru in timpul plimbari, antrenament cardio (padele, orbitrek, pas cu pas), care rulează, exerciții de putere sau de yoga, și trebuie să adăugați aici că, în timpul din urmă exercițiile trebuie, de asemenea, să se deplaseze în jos capului. Am observat o problemă diferită pentru asta. După o încălzire decentă atunci când presiunea de salt, canalele auditive devin minim mai stricte, care este ales „la rece “ Presa poate suprapuneri. Problema a rezolvat schimbarea suprapunerilor pe setul de spinfit (sau pentru comples de spumă din stocurile mele private). Pe un cablu plat există o clivare pentru al descărca pe gât, deși practicată cu adevărat convenabil cu un cablu tras sub o barbă. Întregul cântărește doar 15 grame și nu vă deranjează în mișcare.

Telecomanda are trei butoane embossed, făcând ca căștile să nu accepte o problemă. Formele de pe butoane sunt bine perceptibile, chiar și degetele transpirați. Telecomanda vă permite să evaporați dispozitivul cu un smartphone, să activați și să întrerupeți redarea, să comutați melodii, să răspundeți la un apel, activați comenzile vocale și, desigur, ajustați volumul. În mijloc există, de asemenea, un microfon pentru conversații. Trebuie să admitem că calitatea convorbirilor telefonice efectuate de aceste căști este foarte bun. Suprafața cauciucată a telecomenzii este plăcută la atingere, iar capacul care protejează soclul de încărcare pare să fie bine efectuat de sarcina dvs. Designul a supraviețuit transpirației și ploii, dar este mai bine să fiți atenți deoarece nu există un certificat IPX. Nu am nimic de plâns de materialele folosite în această construcție.

Căști Optoma Nuforace Be Sport3 pot avea in doua culori - aur roz si gri metalizat (în practică negru). Diferă, de asemenea, în culorile suprapunerilor și aripilor disponibile. Este greu să găsești un dezavantaj, mai ales că costă aproximativ 320 pln.

PROS
  • ușoară
  • Materiale excelente
  • ei rămân în urechile lor ca lipite
  • Cablu
Minusuri
  • Poate exista bas

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu