Principal » Internet » Testul Netgear Nighthawk XR500. Router într-adevăr "pentru jucători "

Testul Netgear Nighthawk XR500. Router într-adevăr "pentru jucători "

Internet : Testul Netgear Nighthawk XR500. Router într-adevăr

A tuturor dispozitivelor, publicate ca fiind concepute special pentru jucători, routerele sunt probabil entuziaștii cei mai frecvent ridiculizați. Faptul de faptul poate părea că traseul rețelei este o sarcină clară pentru echipamente dedicate aplicațiilor să evite specifice: doar asigura o putere adecvată a semnalului și a lățimii de bandă, lăsând în scopul utilizării legăturii cu o problemă complet deschisă.

Cu atât mai mult am fost fericit să lucrez când netgear sa oferit să livreze routerul Wi-Fi pe numele elocvent Nighthawk Pro Gaming XR500. Acesta este de aproximativ o unitate de doi ani, cu o lățime de bandă declarată 2600 Mb / s, într-o bandă de 5 GHz, bazat pe Qualcomm QCA 9984 chipset-ul cu suport pentru tehnica MU-MIMO. Cu alte cuvinte: într-adevăr eliberat, cel puțin teoretic, router de clasa de consum. Pentru aceasta, cu toate acestea, omiterea accesoriului primei nevoi pentru fiecare jucător, numeroase LED-uri, se produce software-ul DUMAOS. Și acesta este software-ul, potrivit producătorului, oferă un avantaj al XR500 peste omologii civili ". Și dacă funcționează, voi răspunde acum: Da. Cu toate acestea, totul la rândul său.

Aspect

La început - aspect și construcție. Ceea ce surprinde în mod deosebit primul contact cu routerul de testare, ele sunt dimensiuni. Structura măsoară 322 x 244 x 55 mm și cântărește exact 801 de grame, care este cea mai mare din clasa sa, și necesită, de asemenea, o mulțime de spațiu pe cabinet, mai ales datorită incapacității de a aduce verticale.

[1/2

Stilistica Aceasta este o chestiune de preferințe: una linii futuriste A „La Lamborghini Aventador pentru a testa al doilea - nu exact. Cu toate acestea, nedescoperite este că echipamentul din acest domeniu de preț ar putea fi făcut din materiale cu o cea mai mică calitate superioară. Plastic poros din care constă cea mai mare parte a carcasei, aceasta aduce în minte jucăriile cu discount, iar inserțiile strălucitoare într-un ritm alarmant sunt zgâriate.

Discuția se dovedește ergonomia unor soluții. Butoanele WPS și dezactivarea Wi-Fi sunt într-un loc ușor accesibil, în partea superioară a carcasei, pentru care trebuie să. Mai rău cu porturile USB 3.0 Cui XR500, întâmplător, are două bucăți. Ambele plasate într-o adâncime de 2 până la 3 cm, în partea stângă. Nu numai că este greu să obțineți niciun conector acolo, fără un pic de echilibru, atunci în plus, o parte din memoria flash pur și simplu nu va veni.

[1/2

Este bine că partea din spate a dispozitivului este complet standard: comutator și priză de alimentare, patru sloturi aeriene, un conector WAN Gigabit, patru lansuri analogice și un comutator care vă permite să extindeți complet toate diodele.

Configurare și software

Conectarea routerului Pentru prima dată, utilizatorul așteaptă o mică surpriză: configurația este posibilă atât prin intermediul unui browser web la Routlogin.NET, precum și o aplicație care însoțește Nighthawk, care, la rândul său, apare simultan în versiunea pentru sistemele Android și IOS. Cu faptul că, dacă sistemul principal, DUMAOS, a fost destul de bine înfășurat, hubul mobil apare numai în versiunea de limbă engleză. O interfață simplă nu ar trebui, totuși, să ia prea multe dificultăți, chiar și persoanele cu abilități de limbă engleză aproape zero, care să permită M.în.: Schimbarea SSID-ului și a parolelor, urmărirea și blocarea conectată la dispozitive, monitorizarea traficului și chiar generarea codului QR, a cărei scanare vă permite să vă conectați instantaneu la rețea pe un alt dispozitiv mobil. Este foarte convenabil când acceptăm adesea oaspeții.

[1/2

[Alăturați-vă [IMG = Mobile3 Cu toate acestea, în ciuda tuturor acestor beneficii, adevărata trezorerie a funcționalității și astfel hit-uri numai în sistemul părinte. Aici este cu adevărat ceea ce să alegeți.

XR500 are un filtru geografic unic care vă permite să acordați cea mai mare prioritate conexiunilor cu jucătorii cei mai apropiați, în principal în cazul titlurilor bazate pe conceptul de servere de ascultare (P2P), din lista elaborată de producător. Și lista însăși este cu adevărat largă și include cele mai renumite articole nu numai din computerele personale, ci și o consolă: Chemarea la datorie, League of Legends, Unchart. Și da, soluția funcționează cu adevărat, deoarece conectat automat la serverele Câmpul de luptă 1 Am reușit să menționez chiar și o picătură de două ori, împotriva jocului fără GeoFiltru activ, fie pe XR500, fie pe RT-AC68U privată.[Img = dumaos2 Mai mult, într-un astfel de router bine echipat nu putea lipsi într-un QoS de programare complet configurabil, astfel încât reușește să limiteze latimea de banda a permis anumitor clienți în rețea, pentru a - în cele din urmă - pentru a obține maxim acolo unde este necesar. De exemplu, așezarea telefonului smartphone, setați la sincronizarea constantă și descărcarea actualizărilor în fundal, după ajustarea corectă a programului, nu va "fura" resursele de rețea pe desktop pe care un joc competitiv ia un moment dat.

flexibilitate în cele din urmă, avantajul imens al dispozitivului testat este înțeles în sens larg. După cum sa cunoscut deja, XR500 este un router de doi ani, dar Laik nu trebuie să-și deranjeze acest cap, întrebându-se cu febră, cu care trupa ar fi mai bine să se conecteze într-o situație dată, pentru o anumită carte de rețea și spațiu de acasă. Software-ul de agregate ambele benzi, care din perspectiva clientului sunt prezentate ca o singură rețea, și apoi decide ce tip de conexiune va funcționa mai bine în scenariul impus: 5 GHz sau poate, cu toate acestea, 2,4 GHz.

Și acest lucru nu este încă sfârșitul calculului calculat. Mi-a plăcut personal funcția de a crea servere multimedia și backup în jurul memoriei USB, datorită disponibilității de către Netgear, software-ul GRATUIT, Readyshare. În plus, merită menționat suportul pentru OpenVPN, care se traduce în posibilitatea de a crea conexiuni criptate.

Teste de performanță

De fapt, testele de eficiență sunt în valoare pornind de la puterea semnalului. Teoretic, apartamentul într-un bloc de 57m2 nu ar trebui să fie o problemă pentru un router de înaltă clasă, dar în cazul meu un obstacol mare este un hol complet încorporat, pe baza unui perete gros. Patru antene externe, cu toate acestea, și au făcut față cu această provocare, și merită să acorde o atenție la o bună acoperire în banda de 5 GHz.

Planul apartamentului; ~ 57 m2
[1/2

[Alăturați-vă [IMG = Zaryg3 Acum - transfer de fișiere. Routerele de marcă Netgear sunt renumite pentru conectorii USB utile și de data aceasta nu este diferită. Dimensiunea arhivelor mesajului de 512 MB USB Flash Drive 3.0, prin rețeaua WLAN, ia puțin peste un minut (timp exact: 1:04), care se leagă la un transfer de transfer, mediu, 8 MB / s (64 Mbps). Astfel încât performanța acestui mod de backup nu ar trebui să fie problematică. Mai ales că - am menționat deja - software-ul este favorabil.

În cele din urmă - măsurată performanța rețelei între laptop cu platforma de cafea Lake-H, servind ca un server, și un computer staționar cu Gigabyte GA-AB350N-Gaming placa de baza si un card suplimentar de rețea Netgear A7000-100PES, la o distanță de aproximativ 5 metri.

DescarcaMbpsTrimitereMbps
Wan945939Lan9489475Ghz49747824Ghz126119

rezumat

La începutul acestei revizuiri am subliniat că Nighthawk Pro Gaming XR500 este un router demn de echipament de bar. Mă voi dezvolta, pentru că de data aceasta nu este într-adevăr o frază necompletată. Producătorul a pregătit un dispozitiv în toate privințele cu decente eficiente, care a fost difuzat suplimentar cu software funcțional pentru grupul țintă principal. Viteza de conectare, fie în cazul unei rețele cu fir sau fără fir, se clasează la un nivel destul de bun, la fel de tavane înalte ajunge la 3 porturi USB.0, în timp ce în sistemul de operare este din soluții utile. Da, nimeni nu ar displace cu siguranță o calitate mai bună a locuințelor sau crăpării aplicației mobile, dar acestea sunt doar detalii care nu pot vedea o impresie foarte pozitivă că au frunzele XR500.

PROS
  • Performanta ridicata
  • Conectori rapizi USB 3.0
  • Filtru geografic
  • Schema QoS
  • Abilitatea de a crea servere multimedia și de backup
  • Hub utile mobile
Minusuri
  • Calitatea și ergonomia locuințelor ar putea fi puțin mai bună
  • Nici o aplicație mobilă spol

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> OkręgamingInternet

Recomandat
Lasă Un Comentariu