Principal » Internet » Motorola Moto G5S Plus test: Android aproape fără aditivi inutili

Motorola Moto G5S Plus test: Android aproape fără aditivi inutili

Internet : Motorola Moto G5S Plus test: Android aproape fără aditivi inutili

Lenovo a decis în acest an pentru a restabili brandul Motorola Market Market, sub care toate smartphone-urile din linia moto va ieși. Înainte de această modificare, dispozitivul a fost semnat de Moto ca Lenovo, producătorul chinez și acțiunea ar putea sugera că în timp vor fi luate măsuri suplimentare către dispozitive de absorbție mai profunde cu moto-ul. Unii au început să se teamă că avantajele care au făcut Motorola anterioară cu Android au fost dispozitive extrem de reușite. Printre aceste avantaje nu a existat un preț atractiv, de înaltă calitate, performanță și aproape curat Android, care au primit în plus un sprijin bun de la producător. Aceste caracteristici au făcut ca Moto X să redea evaluarea maximă. Restaurarea Motorola, atât de stârnește speranța pentru o erupție cutanată de echipament pentru a se asigura că beneficiile menționate tocmai. Cu toate acestea, sa întâmplat de fapt? Să aflăm despre acest lucru în testul Motorola Moto G5S plus.

Ar fi grozav atunci când nu este o cocoașă

Luând o cutie Moto G5S Plus, vom observa o scrisoare mare M, scrisă într-un cerc - logo-ul Motorola. Pe un autocolant care oferă informații de bază despre telefonul smartphone, nici o mențiune despre Lenovo a apărut - textul spune că există Motorola într-o cutie. Numai citind o notă lungă pe partea stângă, utilizatorii mai puțin conștienți știu că au cumpărat un dispozitiv proiectat de Motorola Mobility, deținut de Lenovo.

După ce ați luat telefonul smartphone, nu vom găsi nici o mențiune despre Lenovo pe locuință. Inclusiv el, vom auzi motto-ul iconic Hello Moto, deși în versiunea schimbată. Va fi cu siguranță apreciat de oameni își amintesc fostul Motorola, dar, probabil, de asemenea, și ei vor descoperi că smartphone-ul ar putea avea un pic mai liniștită, pentru că el poate frică această dată, cu voce tare Buna ziua Moto.

Prețurile de testare Motorola oscilează aproximativ 1300 zloți. Pentru această sumă obținem un dispozitiv cu adevărat bine făcut. Înapoi și laturile sunt plăcute pentru a atinge metalul, care, pentru o perioadă de testare, purtând un Motorola în buzunar și parole într-un clipboard și cu siguranță să nu o tratezi ca ouă, fără leziuni. Ne-am uitat la copia testată Exact, nu am găsit zgârieturi vizibile pe ele. Elementele sunt complet modelate - nimic nu pare a fi fost să cadă sau răspândirea, și nici un sunet poate fi auzit sub presiune mai puternică, care ar putea sugera fragilitatea structurii.

Partea frontală este protejată de un strat de sticlă de sticlă gorilă 3, care se bazează pe zgârieturi bine posibile și pe pitile de grăsime care ar putea fi lăsate de degetele utilizatorului. Cadre cu siguranță, nu introduceți Moto G5S Plus în tendința actuală „duzele “, acestea sunt largi, atât pe părțile laterale și în partea de sus și de jos. Un cititor de amprentă a fost în partea de jos. Ar fi un bun și soluție convenabilă în cazul în care nu arata ca un buton fizic. Adesea ajungem la el, nu virtual Acasă pe ecran. După câteva ore vă puteți obișnui, dar pentru această lipsă de intuitivitate, Motorola aparține unui mic minus.

Un alt minus, aceasta este o lentilă importantă de cameră proeminentă. El asociază cu garbem. Este pe el că smartphone-ul se bazează, situându-se pe suprafața dure și este cel mai expus la deteriorare. Dacă Motorola nu a avut grijă de puterea sa, după o utilizare prelungită, va fi și mai mult în spate Marred G5s Moto Plus. Pentru consolare, un mic accent din spate este o mică locație în care a fost introdusă logo-ul Motorola.

Butoanele și comutatorul de control al volumului sunt plasate pe partea dreaptă. Ușor ieșind, ceea ce facilitează locația lor noaptea sau fără a privi locuința. Ei au un salt plăcut, mic și când apăsați, ele par un clic liniștit care confirmă acceptarea comenzii. Pe partea opusă, în partea stângă vom găsi o tavă glisantă care va servi pentru a plasa cartela SIM și, eventual, cartela de memorie. Partea superioară a conectorului mini-jack și în jos pentru a vedea microfonul microusb (păcat că nici un tip USB-C) și gratarul difuzorului.

Smartphone bine în mână, deși geamul gorilla de îmbinare și partea metalică ar putea fi mai puțin stricte. Dimensiunile precise sunt de 153,5 × 76,2 × 9,5 mm, iar întregul cântărește 168 de grame. Deci, acest lucru nu este cel mai trist și cel mai ușor smartphone de pe piață, dar nu există tragedie.

Afișaj bun și performanță bună

Motorola a fost echipată cu un afișaj IPS de 5,5 inch care oferă o rezoluție Full HD (1080 × 1920 pixeli), oferind densitatea pixelilor la 410 PPI. Dacă nu folosim Moto G5S Plus pentru a afișa realitatea virtuală, claritatea imaginii va fi suficientă. În utilizarea de zi cu zi a unui singur pixel, nu vedem și, în plus, nu există o rezoluție mai mare (de ex. Quad hd), se traduce pozitiv într-un timp de lucru unic.

Ecranul Moto G5S Plus este bun, dar nu se deosebește de modelele competitive. Oferă o reproducere bună a culorilor, unghiuri de vizualizare satisfăcătoare și luminozitate maximă care vă permite să utilizați convenabil la soare. Culoarea neagră este evident ideală, dar este un defect al tehnologiei ecranelor cu care ne vom întâlni și în alte smartphone-uri cu panoul LCD. Modul de noapte este interesant. Funcția găsită în alte smartphone-uri, dar rareori este propusă atunci când alarma. În Motorola, după pornirea ceasului deșteptător, vom fi informați că ar trebui să activați modul de noapte dacă folosim smartphone-ul înainte de culcare. Inteligent.

E destul de bine în mijloc. Inima este Snapdragon 625, un procesor format din 8 nuclee Cortex-A53, care accelerează la 2,0 GHz. Cele 506 Adrenno sistemului corespunde prelucrării grafice, iar utilizatorul primeste 3 GB RAM și 32 GB de date care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD - până la o sumă suplimentară de 128 GB. Printre modulele disponibile găsim Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11 A / B / G / N 2.4 / 5 GHz, NFC sau GPS.

[1/2

Moto G5S plus cu siguranță nu aparține eficienței conducerii și caută la dispozitive al căror preț nu depășește 1500 zloți. Acesta este un smartphone eficient, dar, de exemplu, Snapdragon 625 veți găsi dispozitive mai ieftine. Lipsa de putere în utilizarea de zi cu zi, cu toate acestea, nu vom produce. Sistemul și aplicațiile funcționează fără plângeri. Vom juca, de asemenea, în majoritatea jocurilor de la Google Play, desigur, cei cu cel mai frumos corp de iluminat vizual vor trebui să renunțe. Pe dispozitivul de testare am folosit Gmail, Outlook, Facebook, Messenger, Instagrama, Snapchata sau browser-ul Microsoft Edge. Nu am avut grijă de aplicații care operează în fundal. Lichiditatea scade, să nu mai vorbim de gemuri, nu au fost observate. Telefonul smartphone tratat cu curaj cu sarcini desemnate.

O baterie cu o capacitate de 3000 mAh dă sfaturi, deși fără revelații. Moto G5s plus calm cu o zi fără încărcător, chiar dacă folosim intensiv dispozitivul. Cu mai multă ocazională pentru un Motorola, ajunge la 2 zile este cât mai posibil. În timpul încărcării, vom folosi tehnologia de încărcare rapidă, care, așa cum este revendicată de un producător după 15 minute, va permite încă 5 ore de funcționare. Desigur, nu este vorba de 5 ore de utilizare intensivă. În practică, este suficient timp și o duzină de câteva minute pentru a avea o încărcare a bateriei de 100%, după descărcarea anterioară.

Dacă vă place serviciile Microsoft

În ziua scrisului, Moto G5S Plus a lucrat sub inspecția Android 7.1.1 Nougat cu modificări de securitate din 1 octombrie 2017. Telefonul smartphone va fi actualizat la Android 8.0 Oreo. În mod similar cu Motorolach anterioare, care au fost apreciate pentru lipsa de adăugiri inutile, aceasta, de asemenea, pune pe Android aproape curat - dacă ne prefacem că nu există nici o aplicație Microsoft.

Sistemul de operare mobil a fost îmbunătățit cu câteva extras, inclusiv câteva funcții de sistem utile.". Cu toate acestea, nu a fost fără a interfera cu Microsoft. Când ați stabilit mai întâi după adăugarea contului Google, există o solicitare de adăugare a unei alte adrese de e-mail. Fereastra provine din aplicația Outlook și vă solicită inițial să aprobați contul Google Adăugați. Același cont, care tocmai a fost conectat la o altă aplicație - Gmail în mod implicit. Ce e mai rău, trebuie să deselectezi manual, dacă nu doriți să aibă același cont, în doi clienți de mail.

Cu toate acestea, acest lucru nu este sfârșitul, deoarece dacă nu chiar refuzăm prima propunere, apare un alt ecran. Al doilea ecran, de asemenea, provine de la aplicația Outlook, și de data aceasta ni se cere să se ocupe adresa și parola pentru cutia poștală. Puteți sări peste aceste ecrane, dar dezgust după apăsarea produsului rămâne. După primul început, vedem și două aplicații Microsoft - Outlook și LinkedIn, pe care nu le putem șterge.

[1/2

Nu numărăm aplicațiile Microsoft și pentru prima configurație, nu vom recupera defecte mai grave. Sistemul funcționează eficient și constant, chiar dacă îl încărcați cu un set de aplicații suplimentare. Rețineți că cele mai multe aplicații implicite sunt folosite de Google - nu avem un calendar de proprietate, galerii foto sau aplicații de mesaje. Pentru cei care ajung în principal la serviciile companiei din punct de vedere la munte, această abordare va fi un mare avantaj, alții vor trebui să caute alternative la Google Play..

[1/2

Aplicațiile nu sunt distribuite numai pe ecranul inițial. Efectuarea gestului Dock Trage cu aplicații, obținem acces la meniu cu o listă a tuturor aplicațiilor instalate. Putem implementa liber pe ecranele principale și grupate în foldere. După ce este afișat un deget lung pe pictogramă, este afișat un meniu contextual, oferind acces rapid la anumite funcții ale aplicației.

Fotografii medii și un difuzor excepțional de puternic

Obiectivul principal este alcătuit din două camere. Ambele au 13 MP și Aperture F / 2.0, iar munca lor comună este să ducă la o calitate mai bună a fotografiilor. Camera a fost echipat cu un autofocus cu laser cu detecție de fază (PDAF), care în mod eficient și de obicei setate corect focalizarea dreapta. Fotografiile sunt în mod clar și au o reproducere bună a culorilor, dar la acest preț ne-am așteptat ceva mai mult, mai ales din cauza acestei cocioane la spate. Deși trebuie să recunoaștem că fotografiile din lumina artificială ies foarte bine.

[1/2

Printre opțiunile aplicația camerei, în partea de sus a caracteristicilor desenate adâncimea câmpului, care este utilizată o a doua cameră. Cu toate acestea, acest lucru nu este rezultatul ne-am așteptat. Obiectul principal nu este întotdeauna ascuțit în mod ideal pe un fundal - am avut contact cu camere single în smartphone-uri, care software-ul în sine se ocupa mai bine în adăugarea unui efect de adâncime.

Frontul aparține celei de-a 8-a aparate foto MP, care ar trebui să fie suficientă pentru toți fanii Selfie. Fotografiile livrate sunt luminoase, reproducerea culorii este naturală, nu au zgomot vizibil și vor lucra cu siguranță pe Instagram. Cu toate acestea, înainte de a decide cu privire la sesiuni, este în valoare de a avea grija de condiții de iluminare bună - fotografii realizate în artificiale sau lumină slabă, mai degrabă un hit Instagram nu va fi.

[1/2 funcția "adâncime de focalizare ".

Aplicația aparatelor este slabă în funcții suplimentare, oferind acces numai la modurile de bază - normal, panorama sau adâncimea câmpului. În plus, uneori, nu există un non-civil, mai ales dacă vrem să ajungem la setările. După ce ați permis modul avansat, gestionăm parametrii individuali folosind inele glisante care ar trebui să fie bine cunoscute proprietarilor fostei lumia.

Principalul difuzor mascat a fost plasat pe marginea inferioară. El are probleme ușoare, cu tone mici și asigurând o adâncime de sunet mai bun, dar jocul foarte bine și foarte tare. Acesta este unul dintre difuzoarele mai puternice care trebuia să ne ocupăm de smartphone-uri și unul dintre cele mai bune din smartphone-uri până la 1500 PLN.

Să răspundem la cea mai importantă întrebare - ne-am așteptat?

În ciuda câteva neajunsuri, Moto G5S Plus a făcut o impresie foarte bună pe noi. Mâinile noastre a venit unul dintre smartphone-uri mai bune de până la 1300 PLN, ceea ce asigură o înaltă calitate, performanță bună, un sistem de operare rafinat și stabil și efectuează o fotografie decentă.

Cu toate acestea, nu este perfect, nu există nici un rezultat pozitiv ca în cazul jocului Moto X. Smartphone-urile cu logo-ul Motorola sunt încă bune, sunt încă în valoare de recomandări, dar s-au oprit în evidență. Aparent, în această gamă de prețuri, în care găsim produse Xiaomi sau Huaweia, puteți oferi acum un smartphone la fel de interesant și acesta este Moto G5S Plus.

Dacă sunteți în căutarea pentru Android într-o stare bună, care nu a fost schimbată semnificativ suprapunerea și puteți accepta o mică interferență de la Microsoft, merită să ajungem la Moto G5S Plus.

PROS
 • Calitate superioară
 • Rezistența la primele caracteristici
 • Stratul care protejează afișajul este bine bazat pe o amprentă grasă
 • Lucrări eficiente și stabile Android
 • "Clean " Android (nu numărăm două aplicații Microsoft)
 • Timp lung de lucru pe o singură încărcătură
 • Joc bine și tare
Minusuri
 • Proeminente lentilă camera principală
 • Apariția unui cititor de amprentă
 • Două ecrane Outlook în timpul primei configurații
 • Funcționarea funcției de focalizare în aplicația aparatului

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu