Principal » Internet » Onor View 10 Test - Cel mai bun smartphone care a fost făcut sub brandul de onoare

Onor View 10 Test - Cel mai bun smartphone care a fost făcut sub brandul de onoare

Internet : Onor View 10 Test - Cel mai bun smartphone care a fost făcut sub brandul de onoare

Huawei Mate Pro 10 sa dovedit a fi unul dintre cele mai bune smartphone-uri 2017. Vizualizarea onoare 10 a lovit mâinile, ce preț și performanță se pot potrivi cu mate pro. Cum va surprinde modelul gemeni, pozitiv sau negativ? Ce caracteristici noi au fost aplicate în noul model Honora? Veți învăța despre acest test.

Realizat la un nivel ridicat

În ceea ce privește designul, onoarea este foarte asemănătoare cu Mate 'a. În partea din față a dispozitivului puteți vedea două diferențe, logo-ul producătorului - în locul său este un cititor de amprentă și o poziție revizuită a camerei frontale. Cu spatele telefonului smartphone este similar. Singura schimbare pe care o găsim este o altă setare a camerei.

Vizualizarea de onoare 10 nu este cu siguranță pentru persoanele care au nevoie de un dispozitiv compact. Dacă utilizatorul dorește să folosească telefonul liber, este mai bine să faci ambele mâini. Dimensiunile apar din motive de construcție necorespunzătoare, dar datorită ecranului a cărui diagonală este de 5,99 inci. Acordarea atenției la cadre și, în principiu, subțire, puteți determina cu siguranță acest smartphone ca aproape nobil.

În ciuda unei cantități mici de spațiu, un cititor de amprentă, care surprinde un timp scurt de răspuns. Atingeți ușor suprafața degetului pentru cititor, astfel încât smartphone-ul a fost deblocat. În partea superioară a cadrului este camera frontală standard speaker-ul telefonului și un set de senzori. La fel de multe dispozitive, vom găsi o lentilă dublă a camerei camerei și o diodă.

Furnizate pe marginea inferioară a versiunii USB Type-C 2.0 și conectorul jack cu o lungime de 3,5 mm. În partea stângă a dispozitivului este o tavă hibridă care poate gestiona două cartele SIM sau o cartelă SIM și o memorie microSD de până la 256 GB. În partea dreaptă există butoane care reglează volumul și butonul de alimentare. Acestea ar putea fi plasate puțin mai mici, ceea ce se traduce în confort tot mai mare de la utilizarea.Pe site-ul producătorului, există informații că smartphone-ul va fi disponibil în albastru numai.

Dimensiunile precise sunt de 157 × 75 × 7 mm, iar când vine vorba de greutate, această vizualizare 10 cântărește 172 de grame. Pentru comparație, geamanul menționat anterior, sau Mate Pro 10 are dimensiuni 154.2 x 74.5 x 7.9 mm și cântărește 178 de grame. Principala problemă pentru construirea unui telefon inteligent poate glisa lentilele din spate. În ciuda cazului de protecție atașat la set, ei încă nu creează un plan cu spatele, care este expus la zgârieturi.

Este demn de menționat lipsa certificării IP67, ceea ce înseamnă că cazul nu este smartphone-ul prafului și poate amenința componentele interne în contact cu apa. Carcasa cu IP67 a fost utilizată în cel deja menționat Huawiu Mate 10 Pro.

Afișarea imaginilor de înaltă calitate

Cel mai atras element al smartphone-ului este ecranul său numit vizualizare completă a producătorului. Acesta a fost realizat în tehnologia LTPS, care vă permite să reducă consumul de energie de ecran în sine. Opțiunea de a regla luminozitatea și capacitatea de a reduce emisia de lumină albastră permite utilizarea confortabilă a dispozitivului fără prea multă oboseală oculară.

Rezoluția ecranului este de 1080 × 2160 pixeli, ceea ce ne oferă o compactare pixel la 403 pixeli pe inch. Deși este o valoare mai mică în comparație cu modelele concurente, imaginea este ascuțită și în timpul utilizării, pixelii individuali sunt imperceptibili. Ecranul cu proporție 18: 9 comparativ cu Mate Pro 10 are margini rotunjite.

În setări, putem selecta un mod de culoare (normal sau expresiv) și o temperatură a culorii de la cea mai bună imagine a opțiunilor implicite pe fierbinte sau reci. Rezoluția este setată automat pentru a economisi energie. De asemenea, puteți alege din Opțiuni personalizate - HD + (1440 × 720) sau FHD + (2160 × 1080). Vom plăti dispozitivul pentru o perioadă mai lungă de funcționare a dispozitivului.

[1/2

Smartphone se confruntă cu filmele de joc în 4k, dar se întâmplă uneori cadre. Cu toate acestea, ecranul prezintă puterea prin afișarea culorilor complete și o imagine foarte clară.

Componente și software Surprinzător cu eficiență

Vizualizarea de onoare 10 Componentele sunt senzaționale. Cel mai important element este procesorul de 8-core KIRUN 970 constând din patru nuclee Cortex-A73 care au fost de 2,4 GHz și patru nuclee Cortex-A53 au urcat la 1,8 GHz. Sistemul MPI-G72 MP12 este responsabil pentru generarea grafică. Smartphone-ul are 6 GB de memorie de operare și de memorie de 128 GB pentru datele de utilizator. Ca și cum cineva nu mi-a amintit această memorie, merită să ne amintim despre cardul microSD cu o capacitate maximă de 256 GB. Wi-Fi funcționează într-un standard de 2,4 și 5 GHz, iar Bluetooth este acceptat în versiunea 4.2.

Vizualizarea de onoare 10 În comparație cu cea menționată anterior Huawei Mate Pro 10 este puțin mai slabă. În utilizarea de zi cu zi, este perfect perfect, simt că avem întotdeauna o sursă de alimentare, chiar dacă vom da telefonul smartphone cu sarcini mari. În timpul sarcinilor solicitante, spatele este ușor mai cald, dar cu siguranță nu este incomod fierbinte. În următoarele rezultate din punct de vedere de referință, puteți vedea că smartphone-ul dvs. se va potrivi cu performanța dvs. cu cel mai recent hardware, cum ar fi Samsung Galaxy S9 sau S9 +, care sunt mai scumpe decât onoarea de aproximativ 600 zloți.

În plus față de eficiența dispozitivului, acesta merită atenție la built-in sistem NPU, care permite smartphone-ul Deep Learning bazat pe comportamentul utilizatorului. Datorită lui, onoarea se adaptează în mod optim la o anumită persoană. care este de a avea un impact asupra performanței sale mai rapide și mai bune și de a oferi mai multe caracteristici.

În mijloc veți găsi, de asemenea, o baterie cu o capacitate de 3750 mAh. Cu utilizarea normală a smartphone-ului dvs. (YouTube, Facebook, browser web) Bateria ar trebui să stea la aproximativ două zile de lucru. Cele mai multe smartphone-uri de top rezistă sub această sarcină puțin mai mult de o zi. Este demn de menționat, de asemenea, o funcție adăugată de încărcare rapidă - în 30 de minute cu 20-60%.

Pentru testarea telefonului dvs. smartphone, am folosit o versiune mobilă a terenurilor de luptă playernownknown. Jocul a fost foarte bun pe detaliile înalte sugerate de aplicație. La sfârșitul jocului, bateria fierbinte a început să deranjeze temperatura, care a atins temperatura de 45 de grade.

Telefonul smartphone în timpul lucrărilor de eliminare a casetei pe sistemul Android 8.0 Oreo. De asemenea, a fost îmbogățit cu o suprapunere EMUI, în cea mai recentă versiune 8.0. Comparativ cu exemplul situat, de exemplu în Huawei P10, se poate afirma că suprapunerea încă încearcă să se despartă de Android pur. Onoare (Huawei) are de fapt ideea proprie de interfață, funcții și aplicații, care ar trebui să ofere un smartphone din cutie.

I, ca utilizator al smartphone-urilor Samsung, după contactul prelungit cu onoarea 'EM Vizualizare 10, am fost folosit cu ușurință într-o altă interfață. Este foarte transparent și de înțeles pentru noi utilizatori. O aplicație de utilizare a unei soluții interesante este capacitatea de a organiza o aplicație mai lungă. Avem acces la un meniu pop-up cu opțiuni suplimentare.

Onoare în suprapunere oferă utilizatorilor cu un set de instrumente pentru a reduce cantitatea de instalații de aplicare suplimentare. La început avem acces la managerul de fișiere, aplicații Notepad, sănătate, funcții de backup sau chiar o funcție de la distanță inteligentă. Peste smartphone eficienta are un manager de aplicație telefon ceas care oferă opțiuni care contribuie la optimizarea dispozitivului pentru a elibera bateria, precum și scanarea sa de viruși (avast oferă instrumente).

[1/2

Una dintre numeroasele funcții disponibile pe un smartphone, care mi-a acordat în mod special atenția este un traducător creat în colaborare cu Microsoft. Conform informațiilor furnizate pe site-ul producătorului este susținut de inteligența artificială. Programul oferă o funcție standard de traducere și un text. În plus, putem găsi o funcție care vă permite să creați o conversație și să traduceți automat în funcție de limba dvs. selectată.

[1/2

Fotografii inteligente artificiale asistate

Camera principală plasată din spate constă în două lentile. Primul este o cameră monocromă de 20 mp, iar cealaltă este o cameră RGB 16MP. Producătorul scrie, de asemenea, despre acoperiș F / 1.8 și o concentrare mai rapidă a tehnologiei, iar cu sprijinul smartphone-ului de inteligență artificială ar trebui să recunoască în mod independent până la 13 tipuri de subiecte.

[1/2

Smartphone-ul pentru a concura cu iPhone X sau Samsung Galaxy S9 trebuie să aibă o cameră bună. Imaginile sunt ascuțite, detaliate și culorile perfect cartografiate. Ajustarea corespunzătoare a subiectului menționat anterior oferă sistem NPU care se adaptează fotografiilor, de exemplu, plante, animale sau text.

Filmele pot fi înregistrate la o rezoluție maximă de 4k. Singura rezervări pe care le-aș putea avea se referă la stabilizarea imaginii care nu funcționează cel mai bine - majoritatea etajelor vor fi vizibile pe film.

Camera frontală lasă, de asemenea, că nu este de dorit. Efectuează fotografii în 8 mp, iar atunci când susțin inteligența artificială, el poate crea fotografii uimitoare. În plus, modul portret vă va permite să creați un selfie uimitoare, în cazul în care fotografia accentul se va concentra pe față, iar fundalul va fi ușor neclară.

Desigur, ar putea exista și câteva cuvinte despre publicalizare. Vizualizați onoarea 10 cu voce tare și clar, care se ocupă de tone mari și joase. Un nivel de volum mai mare nu a însoțit rânduri sau crackles. După cum vorbim deja despre sunet, căștile cu Jacek de 3,5 mm au inclus, de asemenea, setul.

Merită să cumpărați Honora 10?

Trebuie să spun că Vizualizarea de onoare 10 a făcut o impresie pozitivă asupra mea. EMUI suprapunere, componente eficiente, suport pentru inteligența artificială și sistemul de fotografiere precis. Acesta este unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le-am avut până acum. Deci, dacă sunteți în căutarea unui smartphone accesibil de înaltă raft, această vizualizare 10 a fost creată pentru dvs.

PROS
  • Calitatea producției
  • Calitate superioară
  • Funcționarea rapidă a sistemului
  • 6 GB RAM și 128 GB de memorie
  • Munca lungă pe o încărcare
  • Sprijinirea inteligenței artificiale
Minusuri
  • Fără stabilizare a imaginii
  • Lentile proeminente
  • Nu există certificat IP67

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu