Principal » Internet » Tesla a investit în Bitcoins. A plătit mai mult decât vânzările de mașini

Tesla a investit în Bitcoins. A plătit mai mult decât vânzările de mașini

Internet : Tesla a investit în Bitcoins. A plătit mai mult decât vânzările de mașini

Valoarea lui Tesla a crescut deja cu aproximativ un miliard de dolari după ce compania a investit 1,5 miliarde în Bitcoins. Acest lucru se datorează estimărilor valorilor mobiliare de wedbush, servite de Bloomberg.

Criptosalvate sa dovedit a fi o lovitură și cel puțin pentru moment. Tesla a câștigat mult mai mult de la Bitcoins în ultima lună decât de la vânzarea de mașini pe tot parcursul anului 2020. Cursul lui Bitcoin este încă în creștere, iar la 20 februarie a ajuns la un nou record. În partea de sus, valoarea sa a fost de 5.7533 $. Astfel, din momentul cumpărării de Tesla, Cryptolts, valoarea sa a crescut cu 48%.

"Pe baza calculelor noastre, estimăm că Tesla a ajuns la aproximativ 1 miliard de dolari până acum în ultima lună

..

Să se uite la ea din perspectivă, Tesla se află pe traiectorie pentru a câștiga mai multe despre investițiile lor în Bitcoins decât pe profiturile de la vânzarea mașinilor pentru întregul 2020 de ani "- citim în raportul de valori mobiliare de la Wedbush.

Suporterii Kryptowalut se certă încă cu sceptici pentru dominația narațiunii în jurul ratei de schimb de biți. Primii încă mai cred că criptopul este cel mai sigur tip al activității. Ei cred că sunt rezistenți la risc, cum ar fi inflația. Cealaltă, la rândul său, rețineți că cursul Bitcoin este foarte incert și valuri ca o leagăn.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu