Principal » Internet » Tesla primește modul Mod Dog - Actualizare mai târziu în această săptămână

Tesla primește modul Mod Dog - Actualizare mai târziu în această săptămână

Internet : Tesla primește modul Mod Dog - Actualizare mai târziu în această săptămână

Tesla încearcă cu toate costurile să-și răsfățească clienții oferind actualizări de software ocazionale interesante care adaugă noi caracteristici. În curând va exista un alt pachet de aditivi, în care cel mai important va fi cel mai important. "Modul de câine ". Ce este asta?

Unii nu pot citi numele noului mod și să o asociați cu „modul Dumnezeu “, dar, din păcate, tesla departe de indestructibil auto. Pe de altă parte, "Modul câinelui " este un mod special care să se asigure că protecția și confortul animalului de companie. Cu ocazia introducerii acestei funcții, va apărea un alt mod, care vă va permite să utilizați camera foto pentru a înregistra incidente care au loc atunci când mașina este goală. Acest lucru mărește șansa de a prinde un șofer neglijent care "a bătut " în bara de protecție sau ușa din parcare, Wandala, cărora corpul sau hoțul voiau.

(fotografie. Remmetcar Design

Tesla are deja un mod special pentru a proteja cabina de supraîncălzire, care utilizează un sistem de climatizare pentru a menține interiorul la o temperatură sigură, dar modul de "modul de câine " va putea nu numai la scăderea, dar dacă necesită ridicarea temperaturii pentru a se asigura că temperatura animalelor aproape de cea care predomină în casă. Poate că sistemul va permite, de asemenea, controlul la distanță al temperaturii și o anumită cale de comunicare vocală cu animale de companie.

Desigur, trebuie să păstrați bunul simț și să evitați să lăsați animalele în mașină de mult timp, dar cunoașterea mentalității unor șoferi, acest sistem le poate motiva să părăsească un câine în mașină timp de mai multe ore. În cele din urmă, are o temperatură ideală

..

Dar hai să sperăm că nu se întâmplă și modul "modul de câine " va fi folosit în mod judicios.

Împreună cu o nouă actualizare care va adăuga modul descris mai sus, vor apărea noi funcții și îmbunătățiri mai fine. De asemenea, va fi o alarmă suplimentară de sunet activată cu un sistem de monitorizare a câmpului mort. Actualizarea va oferi, de asemenea, o oglinzile noi de pliere de funcționalitate, permițându-le să trimită automat de fiecare dată când vehiculul ajunge la locația salvată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Techmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu