Principal » Internet » Acum veți începe un profil de încredere fără a avea un cont în bancă. Și fără a părăsi acasă

Acum veți începe un profil de încredere fără a avea un cont în bancă. Și fără a părăsi acasă

Internet : Acum veți începe un profil de încredere fără a avea un cont în bancă. Și fără a părăsi acasă

Ministerul Digitizării a informat despre lansarea unui profil temporar de încredere, fără a fi nevoie să aibă un cont la bancă. Acum lucrurile oficiale nu se ocupă de casă. Dar numai trei luni. Aplicațiile pentru înființarea unui profil temporar pot fi deja trimise.

Având în vedere situația existentă în țară și riscul asociat cu ieșirea din casă, Ministerul Digitis a decis să reglementări slabesc timp de 3 luni. Nu ai cont în bancă îi obligă pe mulți cetățeni să se ocupe de cazuri oficiale direct în aceste locuri. Și acest lucru argumentează cu principiile de bază ale îngrijirii sănătății.

Conform criteriilor actuale, presupunem un cont pe site.pz.Gov.ro, reafirmând datele lor prin intermediul informațiilor deținute de banca noastră. A doua opțiune necesită completarea aplicației pe site.pz.Gov.PL, apoi vizitează la punctul de confirmare. În Polonia există peste 1500 de ani. Printre acestea se numără birouri municipale, starosty powiatul, oficiu postal, sucursale ZUS sau NFZ.

Cum se configurează un profil de încredere fără un cont bancar?

  • Temporar PZ, la fel ca obișnuit, vă permite să vă ocupați de cele mai multe aspecte oficiale fără a vă părăsi casa. Diferă totuși că este valabil trei luni - spune ministrul Digitiziei Marek Zagórski. - Ei pot înființa oameni fără un cont în banca corespunzătoare. De asemenea, nu avem nevoie de vizite la punctul de confirmare. Întâlnire cu un oficial ne-am mutat la Internet - adaugă șeful MC.

Pe portalul web.Gov.en Selectați e-Service "Creați un profil de încredere", și în IT - un profil temporar de încredere. Faceți clic pe "Creați un profil temporar de încredere" ". Apoi alegem o autentificare și o parolă securizată - este mai bine că acestea nu sunt date de la care am folosit deja pentru a vă conecta pe un alt site web. Nu utilizați și parole evidente, sau având nimic de-a face cu data nașterii, numele, prenumele etc.

Apoi, ni se cere să dăm primului și, eventual, numele, numele și numărul de pesel. Apoi, oferim detalii de contact și aranjăm o unitate video. Data și ora din ziua în care ne alegem. După confirmarea informațiilor primim două adresa de e-mail indicată anterior.

Ambele constituie confirmarea ipotezei unui profil temporar de încredere și a acorda atenție la a doua confirmare a trimiterii cererii. Acesta conține o serie de aplicații care vor fi necesare în timpul unei conversații cu un funcționar. Nu ar trebui să fie dezvăluită nimănui.

Iată ce va arăta videocozamowa:

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu