Principal » Android » TEP - Motivarea jocului de fitness2.5.2

TEP - Motivarea jocului de fitness2.5.2

Android  : TEP - Motivarea jocului de fitness2.5.2

TEP - Motivarea jocului de fitness este o aplicație de fitness ingenioasă care combină opțiunile de antrenament de la... ridicând un mic animal virtual.

Cel mai adesea bariera de bază în practicarea sportului amator sau pur și simplu în preluarea stării dvs. este lipsa de motivație. Puternic va fi destul de des pentru câteva zile, iar mai târziu, vârful ia lenea, lipsa de timp și masa dificultăților diferite care pot fi depășite, dar acest lucru necesită și motivație. Creatorii serviciilor TEP au ieșit din această ipoteză, creând aplicația dvs. mobilă. Vom sublinia imediat că numai utilizatorii au fost conectați: utilizând o adresă de e-mail, conturi Google sau Facebook.

Programul se bazează pe o idee simplă. Practicând în același timp despre soarta Pupila virtuală, arătând ca un cerb mic. Pentru fiecare exercițiu primim puncte, datorită cărora putem cumpăra noi alimente și alte produse pentru el, obținem acces, de asemenea, la opțiuni, datorită căruia îi putem schimba aspectul. În acest fel, fără antrenament, putem răni (desigur, practic) de elevul nostru. Produsele virtuale sunt, de asemenea, disponibile pentru cei mai reali bani, iar acest lucru se datorează opțiunilor de micropaymenturi.

Aplicația vă permite să urmăriți trainingurile, ciclismul și mersul pe jos și ciclismul. Oferă parametri standard sau tempo, distanța, numărul de calorii arse etc. Programul, care este evident, se bazează pe date de la senzorul GPS de pe telefonul dvs. smartphone. De asemenea, putem conecta date din benzi sportive: Jawbone și Fitbit. Totul este dat într-o haină grafică plăcută, referindu-se la designul materialului Google 'estehetics.

Recomandat
Lasă Un Comentariu