Principal » Internet » Televiziune fără cablu și decodor? control de la distanță WP este o opțiune pentru cei care au suficiente obligații

Televiziune fără cablu și decodor? control de la distanță WP este o opțiune pentru cei care au suficiente obligații

Internet : Televiziune fără cablu și decodor? control de la distanță WP este o opțiune pentru cei care au suficiente obligații

Timpurile în care accesul la televiziune a fost legat în mod inextricabil de un contract de cel puțin 24 de luni, care anterior ar putea să se descurce doar sub dureri de sancțiuni contractuale, din fericire deja transmise odihnă. Este, de asemenea, timpul să se ia la revedere la decodorul pentru care este pregătit un loc onorabil pe televizor, precum și cu un ton al cablurilor de la decodor, la decodor, la televizor, la electricitate, DVB-T, Internet , si altii. În cele din urmă începem la trimestrul secolului XXI și tehnologia, de asemenea, în acest sens, este depășit pentru comoditate.

Ce este televiziunea online?Din ce în ce mai des printre listele de televiziune pe care le puteți vedea cele în care nici cablajul Full, nici de decodor nu mai sunt obligați. Este necesar ca acest acces la Internet, deoarece acesta este un semnal TV care urmează să fie trimis pentru ea. Primul pas în această direcție a fost aplicațiile Internet (OTT) ale operatorilor tradiționali de televiziune. Până în prezent, acestea nu oferă canale 1: 1, conținut și funcționalitate care sunt disponibile în serviciul lor de către decodor. Cu toate acestea, vizionarea de televiziune on-line nu este limitată la aceste aplicații.

WP Remote? Ce este?

Serviciul de acces la canalele de televiziune tradiționale 100% oferte on-line, printre altele, platforma WP pilot. Serviciul funcționează complet pe internet, și accesul la aceasta are loc prin intermediul unui browser sau aplicații dedicate, care face mai ușor de a utiliza platforma pe alte dispozitive decât computerul. Telecomanda WP oferă aplicații mobile (Android, iOS, Windows) pe televizoare (m.în. Android TV, Samsung Smart TV, LG TV), precum și oportunitatea de a utiliza serviciul utilizând Google Chromecast, Airplay, Xiaomi Mi cutie sau TV de foc din Amazon.

Datorită acestor tehnologii, controlul la distanță WP modifică abordarea de primire a televiziunii. Nu mai avem nevoie de acest televizor (dacă nu vrem), milioane de cabluri sau decodor. Mai mult decât atât, un film preferat sau seria avem mereu la îndemână și să ia cu ei într-o călătorie, urmărindu-l pe smartphone ecran. Singura cerință tehnologică (dincolo de versiunea curentă a software-ului de pe dispozitivul pe care o folosim) este accesul la Internet. Cu toate acestea, în 2019, mai mult de 73% dintre polonezi au folosit internetul prin telefon (Sursa: Statista, ponderea persoanelor care accesează Internetul prin intermediul dispozitivelor mobile din Polonia în 2019, face dispozitiv) și disponibilitatea unor oferte interesante și accesibile în acest sens Zona de pe piață musetă la sosirea agoniei de lucru la distanță, deci se pare că acest aspect în următorii ani nu ar trebui să fie o problemă atunci când primește televiziunea. Cu cât mulți furnizori de servicii de Internet mobil oferă servicii video zero, inclusiv platforme, cum ar fi Pilot HR - acest lucru este important în special pentru cei care utilizează Internetul în ofertele de pe card, astfel încât serviciile de transfer de date pentru utilizarea m.în. Controlul la distanță WP nu va fi descărcat.

Televiziunea ca netflix sau Spotify

Telecomanda WP nu numai "este " TV dincolo de o cameră mare în casa noastră și îi permite să se uite la unde ne place. De asemenea, modifică abordarea la așezări. În această platformă, nu există nicio întrebare de semnare a unui contract pe termen lung. Dimpotrivă, aceasta domină modelul de abonament deja cunoscut din alte site-uri de spot. Prin subscrierea pachetului, o putem anula în orice moment, fără a suferi costuri suplimentare. Această formă flexibilă de acces potrivite pentru cei care nu le place un angajament pe termen lung, dar, de asemenea, o bună oportunitate de a utiliza un control de la distanță ofertă diferită la un moment dat - de obicei, doar câteva canale TV, în luna în care vacanța sosesc surorile copii - pachet de basme, Slob toamna - un pachet cu acces la o bibliotecă de VOD. O selecție largă de pachete, de asemenea, vă permite să personalizați televizor pentru propriile nevoi, de exemplu,. Selecția pachetelor, accesul la canalele sportive unsprezece sporturi sau dimpotrivă - soția decide la pachetul de film, și cumpărăm pentru soțul ei doar patru canale separat. Astfel de configurații pot fi schimbate practic în fiecare lună. WP la distanță oferă, de asemenea, o serie de metode de plată - de pe cardul de plată prin conectarea la transferurile de plată Blik (în cazul accesului de unică folosință).

Doriți să verificați telecomanda WP? Acestea sunt doar câteva clicuri

Folosind platforma sau aplicația WP la distanță este simplă și intuitivă. Designul însuși nu diferă semnificativ de la acceptarea standard pe VOD, datorită acestui lucru, aproape fiecare utilizator va afla. Pentru a începe să utilizați serviciul pilot WP, trebuie să configurați un cont gratuit - În acest stadiu, fiecare utilizator primește acces gratuit la mai multe canale TV de bază. Cu toate acestea, pentru a avea acces la acest acces și pot fi vizualizate fără anunțuri suplimentare - trebuie să vă cumpărați orice pachet dintr-o gama larga de oferte.

Control de la distanță WP este nu numai canale TV, de asemenea , acces la biblioteca de film Cineman (peste 1500 de titluri), sport viu (fotbal, F1, Zgură, Statscore Futsal EkstraClockas sau polonez esport League) evenimente sportive, sau , ocazional , difuzate trăiesc în per- PAY-View modelul - NP. Kick boxing noapte sau gale fen.

Pentru WP, telecomanda poate fi accesat în străinătate - în Uniunea Europeană, precum și Norvegia și Islanda. Cu toate acestea, este necesar să se verifice o reședință permanentă în Polonia. Dar acest lucru nu este complicat, procedura durează un moment (puteți face acest lucru, de exemplu. Când efectuați o plată pentru un pachet utilizând un cont bancar polonez sau un card de plată polonez).

Nu am fost abonat pentru orice televiziune prin cablu pentru o lungă perioadă de timp - am avut contracte destul de lungi, plătitor pentru canale pe care nu a existat nimic interesant de vizionat. Și când am vrut ca televiziunea să fie o modalitate de a plictisit și mă voi alătura la orice

..

Am fost departe de televizor. Am început aventura cu telecomanda WP dintr-o perioadă de probă gratuită, dar am rămas mai mult timp. După ceva timp, am decis pe un pachet superior și a fost o lovitură. Acum, filmele și seria pe care le pot viziona chiar și în autobuzul care se întorc de la locul de muncă acasă și, dacă știu că într-o anumită lună voi urmări mai puțin sau am nevoie de altceva, doar schimb pachetul fără griji cu privire la contractele.

Ania din Gdynia

Materialul partenerului

Programe

Actualizări Știri Vezi mai mult> WP pilotball wp pilotrenzja

Recomandat
Lasă Un Comentariu