Principal » Internet » Telemagazyn

Telemagazyn

Internet : Telemagazyn

Telemagazyn este o aplicație care vă permite să verificați programul de aproape orice post de televiziune oriunde și în acest moment. Cu multe caracteristici utile și o stație de bază uriașă, mulți tipi de a deveni un fan al acestui program.

Când porniți aplicația întâmpinată cu o vizualizare care conține o listă de posturi selectate în prezent și programe de difuzare pe ele. Puteți modifica cu ușurință această listă. Nu există nici o problemă să o eliminați neinteresându-ne și să le înlocuiți cu ceilalți și apoi să le puneți pe ordinea cea mai potrivită. Dacă vrem să folosim alte funcții de aplicare, acestea ne vor ajuta în partea de jos a marcajului. Mulțumesc, vom vedea ce hit-uri vom putea vedea în viitorul apropiat la televizor, gestionați mementourile setate sau folosim motorul de căutare. Alternativ, vom putea, de asemenea, să configuram aplicația noastră.

Interfața pentru a fi dificil de a acuza nimic. Este foarte intuitivă și toate funcțiile pot fi găsite exact acolo unde vă așteptați. Fiecare program emis în televiziune poate fi atribuit memento care vă va notifica când vine timpul. Implicit, acesta va fi cu 5 minute înainte de începerea programului, dar mementourile de ecran pot schimba această valoare și pentru a elimina oricare dintre mementourile anterioare. Motorul de căutare nu are opțiuni, dar se confruntă destul de bine - poate găsi titluri, chiar dacă parola introdusă este foarte generală (de ex. Intrarea Batman va restitui scorul Batman, dar și un cavaler întunecat). De asemenea, se ocupă de specii și va fi capabil să afișeze comediile viitoare, dacă o astfel de parolă este introdusă în motorul de căutare. Există un neajuns al câmpului de căutare cu o listă de rezultate derulate, care, dacă utilizatorul scapă de departe, va fi forțat să se întoarcă la vârf lângă următoarele căutări. Din ecranul de setări, avem acces la diverse funcții de aplicație, care implicit undeva în altă parte au fost expuse (de exemplu, putem. Mergeți la selecția programelor preferate). O caracteristică interesantă este abilitatea de a descărca pe program pentru următoarele două zile, datorită căruia pentru o dată aplicația va fi utilă chiar dacă telefonul smartphone nu se va conecta la rețea. Din ecranul Setări puteți muta și fusul orar în scopul vizualizării stației de programe străine.

La defectele pe care cele mai multe lovituri în ochi, puteți include adesea o interfață rezistentă - în multe locuri animații au fost foarte rupte. Dezavantajul funcțiilor Descărcarea unui program TV este că este nevoie de o lungă perioadă de timp și, în acest moment, nu putem trece la niciun alt ecran sau nu mai putem opri această activitate. Nu puteți ascunde că interfața este destul de arhaică și unele lucruri ar putea arăta mult mai bine.

Recomandat
Lasă Un Comentariu