Principal » Android » Telegramă8.5.2

Telegramă8.5.2

Android  : Telegramă8.5.2

Aplicația comunicatorului de telegramă. A fost creată ca o alternativă la Whatsapp sau Vibera. Acesta pune în primul rând confidențialitatea discuțiilor și datelor noastre, criptarea lor pe partea clientului.

Telegrama se concentrează pe înlocuirea mesajelor text. Cu ajutorul său, putem trimite și fotografii și fișiere și fișiere audio înregistrate. Ca și în ceea ce a spus Whatsapp, identificarea noastră are loc utilizând numărul de telefon. Datorită acestui lucru, vom vedea toți prietenii care folosesc o telegramă în carte. Comunicatorul se descurcă bine în chat-uri de grup, a introdus recent funcția de eliminare a mesajelor deja trimise.

Un alt avantaj al acestei rețele este API deschis. În plus față de clientul oficial, toată lumea își poate crea propriile lor. Cele mai bune aplicații sunt recomandate pe pagina principală de telegramă. De asemenea, găsim programe pentru sisteme desktop.

Executarea și viteza de funcționare sunt alte avantaje mari ale aplicației. Funcționează instantaneu, iar interfața a fost adaptată la specificul sistemului. În ceea ce privește execuția și posibilitățile, este dificil să se transforme o telegramă pentru a acuza.

Recomandat
Lasă Un Comentariu