Principal » Internet » Telegramă8.4.1

Telegramă8.4.1

Internet : Telegramă8.4.1

Telegrama este un comunicator foarte rapid, bazat pe protocolul MTPROTO. Vă permite să trimiteți fișiere și conversații de grup, salvează istoricul conversațiilor în nor și, în același timp, are grijă de confidențialitatea utilizatorilor.

Pentru a configura un cont în telegramă aveți nevoie de un număr de telefon. SMS-urile vor fi trimise la el, care ar trebui să fie introduse în program. Creatorii promite că nu vor oferi niciodată aceste date terților.

O structură descentralizată este responsabilă pentru viteza de telegramă. Rețeaua nu are serverul principal, ci grila mai mică, împrăștiată în jurul lumii. Utilizatorii conectați la cel mai apropiat. Porțiunile de date cu mesaje sunt pregătite astfel încât să genereze cea mai mică mișcare.

O conversație de grup în telegramă poate găzdui 200 de persoane. Fișierele partajate pot avea un maxim de gigabyt, prin care puteți să partajați câteva simultan (de exemplu, să trimiteți întreaga colecție de fotografii) și puteți transfera cu ușurință fișiere între conversații. Toate mesajele și fișierele primite vor fi salvate în cloud, complet gratuit, iar fiecare utilizator va primi un spațiu nelimitat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu