Principal » Internet » Telegram7.7

Telegram7.7

Internet : Telegram7.7

Aplicația comunicatorului de telegramă. A fost creată ca o alternativă la Whatsapp sau Vibera. Se concentrează în primul rând pe intimitatea discuțiilor și datelor noastre.

Telegrama se concentrează pe înlocuirea mesajelor text. Cu ajutorul său, putem trimite și fotografii și fișiere și fișiere audio înregistrate. Potrivit autorilor, conversațiile noastre trebuie să fie criptate și securitatea este prioritatea lor. Ca și în ceea ce privește Whatsapp, identificarea noastră are loc folosind Nr. telefon. Datorită acestui lucru, vom vedea toți prietenii care folosesc o telegramă în carte.

Un alt avantaj al acestei rețele este API deschis. În plus față de clientul oficial, toată lumea își poate crea propriile lor. Cele mai bune aplicații sunt recomandate pe pagina principală de telegramă. De asemenea, găsim programe pentru sisteme desktop.

Executarea și viteza de funcționare sunt alte avantaje mari ale aplicației. Funcționează instantaneu, iar interfața a fost adaptată la specificul sistemului. În ceea ce privește execuția și capacitățile, telegrama tare pentru a acuza ceva.

Recomandat
Lasă Un Comentariu