Principal » Internet » Telegram importă știri de la Whatsapp. Funcția disponibilă pe iPhone 'y

Telegram importă știri de la Whatsapp. Funcția disponibilă pe iPhone 'y

Internet : Telegram importă știri de la Whatsapp. Funcția disponibilă pe iPhone  'y

Whatsapp a schimbat recent schimbările de confidențialitate ale multor adversari. Un număr mare de utilizatori au scăpat la alți mesageri. Unul dintre ele, o telegramă, acum vă permite să importați un mesaj de la WhatsApp, chiar mai încurajator acum pentru a schimba.

Telegrama a primit o actualizare la versiunea 7.4 pe platforma iOS (de la care iPhone 'y). Acesta introduce capacitatea de a importa istoricul mesajului de la ceea ceAPPA.

Această nouă caracteristică este utilă, deoarece persoanele care au sărit de la WhatsApp pentru o telegramă pot continua să fie pornite pe firele Whatsappie, având o poveste întreagă de conversație. Tot ce trebuie să faceți este că conversația noastră cu ceea ce are, de asemenea, un cont de telegramă (dar el nu trebuie să-l folosească).

Mesajele de import include, de asemenea, orice suport media (fotografii sau video) dacă decidem să alegem să importați. Acest proces include, de asemenea, chat-uri de grup.

Pentru a începe importurile, deschideți Whatsappa și alegeți o anumită conversație - persoană sau grup. Apoi faceți clic pe pictograma interlocutorului nostru și de acolo, selectați "Export chat " și selectați o telegramă ca aplicație țintă. Apoi, de la nivelul telegramei vom putea alege unde vrem să importăm o anumită conversație.

Firul nostru va purta "importate ". În plus față de această schimbare, actualizați 7.4 introduce abilitatea de a schimba volumul pentru participanții individuali la chat-ul vocal, precum și posibilitatea de a raporta grupuri false sau canale care impersonează alte persoane sau organizații.

Actualizați pentru moment este disponibil numai pe iOS. La momentul publicării, utilizatorii Android nu pot profita de ea, dar, fără îndoială, vor veni mai târziu.

[Frame Telegrama pe iOS și Android este disponibilă în catalogul nostru de software.[/ Cadru

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu