Principal » Internet » Telegramă Îmbunătățirea conversațiilor grupului. Acum ei pot avea până la 1000 de spectatori

Telegramă Îmbunătățirea conversațiilor grupului. Acum ei pot avea până la 1000 de spectatori

Internet : Telegramă Îmbunătățirea conversațiilor grupului. Acum ei pot avea până la 1000 de spectatori

Un comunicator de telegramă popular are o altă actualizare. De data aceasta, creatorii au înființat discuții de grup. De acum înainte, chiar și o mie de oameni vor putea să se alăture videoconferințelor.

Potrivit marginii, numărul de utilizatori care vor putea participa la discuție va continua să rămână la același nivel de treizeci de persoane. Limita mii de oameni se va aplica numai persoanelor care respectă evenimentul.

Alte știri din telegramă

Cu toate acestea, acest lucru nu este tot ceea ce a fost corectat în comunicator. Mesajele video vor fi afișate la o rezoluție mai mare. În plus, utilizatorii pot să nu facă clic pentru a le vizualiza într-o vizualizare convenabilă și mai mare.

Mai mult, atunci când înregistrați propriile mesaje pe telegramă, nu va exista o pauză de sunet pe telefonul dvs. smartphone. Aceasta înseamnă că va fi posibil să ascultați simultan muzică de la dispozitivul și înregistrarea video. Creatorii subliniază faptul că utilizatorii vor putea să cânte la melodiile lor preferate fără a agita transmisia.

Modificările vor aprecia influențarea

Nu poate fi ascunsă că principala schimbare, sub forma unei limite de o mie de spectatori ai unei videoconferințe date, va fi cu siguranță cea mai apreciată de influența și publicitatea pe telegrama companiei. Creatorii cred că aceasta este, de asemenea, o facilitare a lectorilor și studenților care vor fi mai ușor să efectueze prelegeri în formularul online.

Telegrama 8.5.2

Comunicator

Telegrama are, de asemenea, o opțiune de partajare a ecranului în discuțiile video. Doi utilizatori. În plus, opțiunea a fost eliminată automat după o lună. Anterior, utilizatorii pot alege posibilitatea ștergerii lor automate după săptămână.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTelGramsMunicose

Recomandat
Lasă Un Comentariu