Principal » Internet » Telegrama devine din ce în ce mai populară... Printre criminali

Telegrama devine din ce în ce mai populară... Printre criminali

Internet : Telegrama devine din ce în ce mai populară... Printre criminali

Telegrama câștigă utilizatori noi, dar nu este vorba doar de cetățenii obișnuiți care doresc să o folosească pentru conversații private. Potrivit rapoartelor, telegrama a fost recent de două ori mai folosită de cibernetic.

Interesul pentru telegrama de către ciberneticul de cibernetici nu este nimic nou, dar rata dobânzii în creștere merită remarcat. Potrivit site-ului Engadget bazat pe raportul Times Financial, telegrama a început "recent " câștig violent în ochii ciberneticilor, în principal din momentul confuziei legate de politica de confidențialitate în competitiv Whatsappie.

Popularitatea telegramei în rândul ciberneticilor în practică rezultă din mai mulți factori. Aplicația este mai ușor de utilizat DarkNet, iar mesajele trimise pot fi criptate. În practică, monitorizarea telegramei este mai puțin probabilă de către servicii. Potrivit analiștilor Cyberint, ciberneticul de cibernetici utilizează comunicatorul în principal pentru a transfera parcelele de date de autentificare furate.

Pentru moderatorii unei telegrame, provocarea sunt în principal canale publice pe care nu vă puteți întâlni cu conținut necorespunzător. La începutul acestui an, o problemă zgomotoasă a fost să răspundă la sute de cereri privind violența pe canalele de telegramă publice în rândul utilizatorilor din SUA.

Telegrama în loc de ceea ce este o alegere proastă. Criptarea implicită a end-t-end lipsește

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTelgram Security

Recomandat
Lasă Un Comentariu