Principal » Internet » Telegrama după upgrade: reacții, spoilere, coduri QR și nu numai

Telegrama după upgrade: reacții, spoilere, coduri QR și nu numai

Internet : Telegrama după upgrade: reacții, spoilere, coduri QR și nu numai

Telegrama a primit ultima actualizare în acest an, dar nu și ce. În comunicator, operațiunea de răspuns a apărut, o opțiune interesantă de a trimite "Spoilers ", coduri QR, traduceri și multe altele. Acesta este un pachet mare de știri publicat în ultimul moment din 2021.

Telegrama a fost actualizată într-o nouă versiune care introduce o serie de știri. În comunicator, apare, printre altele, reacții - similare, cum ar fi cele cunoscute, de exemplu, din mesager - dar în telegramă sunt animate suplimentar. Un fapt interesant este abilitatea de a selecta reacția implicită din setările care vor apărea după o atingere rapidă, dublă a mesajului (în mod similar cu inima în Cisterne Instagram).

Telegrama a câștigat, de asemenea, posibilitatea de a trimite spoilere care vor fi utile în principal la discuții de grup despre filme sau cărți. Trimiterea poate selecta doar un fragment al textului care va fi ascuns de vizualizarea de conversație și de notificare. Destinatarul va putea să-l afișeze după o atingere suplimentară a mesajului. Oamenii care nu vor să știe detaliile nu vor fi pline de viață.

Sursa de fotografii: © Spoilerele de telegramă în telegramă

În plus, telegrama a câștigat opțiunea de traducere a mesajelor primite, suportul de cod QR pentru a fi mai ușor de partajare a canalelor sau a utilizatorilor, un nou meniu pentru versiunea MACOS și versiunea mai interactivă Emoji. Puteți citi despre toate detaliile despre blogul creatorilor.

Împărații WP: Votați pentru tehnologia anului și câștigați 5.000. Zlotries!

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> SoftwareTelGram

Recomandat
Lasă Un Comentariu