Principal » Internet » Android Telegram cu funcția de a vă picta propriile teme

Android Telegram cu funcția de a vă picta propriile teme

Internet : Android Telegram cu funcția de a vă picta propriile teme

Nu toți creatorii de comunicator sunt declanșați în Snapchata ca Facebook și își pot dezvolta aplicațiile prin adăugarea de știri mai interesante. Un bun exemplu este o telegramă, utilizatorii săi folosesc în cele din urmă funcțiile temelor personalizate și pot personaliza aspectul comunicatorului unul altuia.

Pe blogul oficial, creatorii telegramei declară că comunicatorul lor este o platformă liberă și deschisă. În plus, ei cred că utilizatorii serviciilor lor vor ști perfect cum să utilizeze libertatea de alegere oferită acestora. Din acest motiv, aplicația a primit suport pentru compoziții non-standard.

Abilitatea de a vă stabili propriul subiect a primit utilizatorii Android care constituie 85% dintre persoanele care utilizează comunicatorul. Următorul pas este să implementați motive pe alte platforme mai puțin populare. În mod implicit, a existat o temă întunecată în comunicator, pe care o vom aprecia cu siguranță când se folosesc noaptea.

În aplicația însăși, găsim și editorul de motive. Acesta vă permite să creați propriile subiecte, procesul este banal simplu și vă putem împărtăși proiectul altor utilizatori. Dacă sunteți în căutarea unor subiecte noi, merită să vă uitați la canalul @androidThemes, unde veți găsi teme proiectate de alți utilizatori.

Noua funcție este adresată în prezent pentru versiunea Android. Persoanele care utilizează editarea destinate IOS trebuie să aștepte câteva săptămâni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu