Principal » Internet » Telegrama: Trebuie să începem câștigul de bani

Telegrama: Trebuie să începem câștigul de bani

Internet : Telegrama: Trebuie să începem câștigul de bani

Vom realiza 500 de milioane de zile de utilizatori activi, iar acest lucru implică costurile ridicate de menținere a infrastructurii - scrie pe blogul Durow, șeful consiliului de telegramă. Așa cum declară că rămâne la suprafață, compania va trebui să schimbe modelul de afaceri.

În prezent, o telegramă este un comunicator gratuit și în întregul simț al acestui cuvânt. Nu există taxe, anunțuri sau telemetrie. Apropo, datorează înflorirea de popularitate, dar Durow vă oferă în mod clar să înțelegeți că sărbătorile comerciale nu pot sta în infinit. Compania trebuie să facă bani pentru întreținere, revendicări.

Ce prezintă ideea? Deocamdată, el promite că nu ia în considerare opțiunile pe care le-au ales pe Whatsapp sau Creatorilor Vibera, adică vinde comunicatorul companiei externe. De asemenea, asigură faptul că orice anunțuri cu siguranță nu vor apărea în fereastra de conversație.

Potrivit omului de afaceri rus, majoritatea utilizatorilor nu vor observa nici măcar modificări semnificative în introducerea de coinizare, deoarece principalele servicii vor rămâne libere, iar mai multe noi funcții comerciale vor fi oferite antreprenorilor și utilizatorilor cu mai multe nevoi mai specifice. În modelul de formă de cont premium.

Dar Durow nu exclude că o versiune plătită va face parte din funcțiile liberei de acum. După cum am citit, echipa va analiza posibilitățile. Fii ce sau o telegramă lungă nu va rămâne complet gratuită și, în același timp, fără reclame.

Există idei pentru crearea unei platforme de publicitate, care, totuși, nu vor fi profitată pentru utilizatori, precum și a autocolantelor plătite. Cu toate acestea, totuși, atunci când aceste schimbări ar intra în vigoare și pe care principiile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu