Principal » Internet » Telegrama: Dacă doriți să păstrați libertatea, schimbați iOS pe Android

Telegrama: Dacă doriți să păstrați libertatea, schimbați iOS pe Android

Internet : Telegrama: Dacă doriți să păstrați libertatea, schimbați iOS pe Android

Fondatorul telegramei, popoarele lui Duro, a fost întrebat de mass-media rusească sau nu se teme de a împărți soarta lui Parleter și convingerea de către giganți la ostracism. El a răspuns pe scurt, dar lucrurile.

Potrivit lui Durowa, Duopol Apple și Google este o problemă generală a industriei tehnologice, deoarece ambii giganți pot dicta aproape condițiile predominante pe piață. Omul de afaceri marchează totuși că cel puțin în acest moment nu există alternative rezonabile și trebuie să vii cu această stare de lucruri pur și simplu să reconciliați, iar Google este încă mai mic rău, spune.

- Schimbarea IOS pe Android este primul lucru pe care îl puteți face, dorind să păstrați accesul la fluxul de flux liber - concluzionează popoarele lui Durow. - Într-adevăr, mai bine schimbați telefoanele - subliniază.

Ca note pe bună dreptate, Google poate bloca aplicațiile în magazinul de joacă, dar în același timp nu limitează instalarea de la surse externe. Același lucru nu se poate spune despre Apple, care permite numai software-ului de la magazinul oficial al Appstore.

Apropo, învățăm că echipa de telegramă lucrează pe o aplicație web care va putea să ruleze pe iPhone chiar și atunci când comunicatorul este blocat oficial.

Reamintim, într-un mod analog, restricțiile Apple evită deja Amazon, Google, Microsoft sau Nvidia, oferind inacceptabil la serviciile de streaming de jocuri Appstore.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu