Principal » Internet » Telegrama 6.3 pe Android și ios lansat. Vă permite să setați videoclipul ca avatar

Telegrama 6.3 pe Android și ios lansat. Vă permite să setați videoclipul ca avatar

Internet : Telegrama 6.3 pe Android și ios lansat. Vă permite să setați videoclipul ca avatar

Telegrama într-o versiune mobilă tocmai a fost actualizată la versiunea 6.3. Cu numărul cucerit, apar mai multe caracteristici noi atât în ​​estetică, cât și în utilitatea comunicatorului.

Din punct de vedere tehnic, probabil cea mai mare schimbare este de a permite transferarea fișierelor de dimensiune la 2 GB. Anterior, limita a fost de 1,5 GB.

Creatorii, totuși, un accent mai mare pe soluțiile sociale, promovând o nouă funcție video de profil. După cum sugerează și numele, vă permite să setați ca un avatar video scurt. Materialul va fi redat când este vizitată cardul de profil. Există diferite efecte și cadre disponibile.

Ultimul dintre cele mai importante îmbunătățiri sunt chat-urile de grupă de la persoane din afara listei de contacte. Aceste chat-uri pot fi, de asemenea, arhivate automat și ascunde.

În cele din urmă, există o mulțime de produse cosmetice proaspete. Și da, pe lista de chatters, acum există miniaturi care vă permit să determinați ce fel de multimedia au fost trimise într-un interviu. Oamenii din apropiere arată că utilizatorii de divizare la distanță, grupurile au statistici extinse, iar versiunea Android are un player modificat.

Terminarea - o aromă pentru fanii de fotbal a fost îngrijită, și anume Emoji unic reprezentând scorul de goluri.

Comunicatorul de telegramă actualizat poate fi găsit în catalogul nostru de software: Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu