Principal » Internet » Telegrama 1.0 pe Windows Disponibil: Animații, Motif Editor și Noapte

Telegrama 1.0 pe Windows Disponibil: Animații, Motif Editor și Noapte

Internet : Telegrama 1.0 pe Windows Disponibil: Animații, Motif Editor și Noapte

După mai mult de trei ani, care a trecut de la premiera populatorului de telegramă popular pe Windows, programul a fost versiunea 1.0. Opțiunile telegramei sunt mari, iar cea mai recentă versiune le extinde spre configurabilitatea interfeței și a aspectului. Trebuie să recunosc că comunicatorul arată grozav acum.

Acest lucru, desigur, nu se uită la telegrama una dintre cele mai bune mesageri multiplator. Cele mai importante caracteristici rămân criptarea pe partea laterală a clientului și a acțiunii instantanee. Acest ultim aspect se va simți probabil și mai mult, deoarece creatorii au pregătit numeroase animații suplimentare de elemente individuale de interfață, care, desigur, nu accelerează, dar îmbunătățește impresia generală.

Cea mai importantă noutate din telegrama 1.0 pe Windows este abilitatea de a crea propriile motive grafice, care vor fi utile mai ales atunci când se adaptează nevoilor dvs. despre ferestrele de conversație. De acum înainte, nimic nu vă împiedică să alegeți NP. Culoarea bulelor de vorbire în care este afișat mesajul. O mare temă grafică întunecată este, de asemenea, disponibilă, care salută entuziasmul obosit de aspect de zi cu privire la ochii monitorului.

Desigur, actualizarea menține caracteristicile cheie ale comunicatorului multiplatform: criptarea mesajelor este sincronizată între instalațiile ulterioare, la fel ca și atașamentele. Cea mai recentă versiune a comunicatorului, atât în ​​Windows, cât și în alt sistem de operare, poate fi găsită în baza noastră de date a programului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu