Principal » Gaming » Technomancer - Cyberpunk Full Upper

Technomancer - Cyberpunk Full Upper

Gaming  : Technomancer - Cyberpunk Full Upper

Se pare că ideile creatorilor de jocuri sunt epuizate, iar producțiile ulterioare care tratează cel de-al doilea război mondial, salvarea lumii, mafia și alte astfel de evenimente sunt pur și simplu plictisitoare. Nu știu despre tine, dar încă aș vrea să apară pe câmpul de luptă virtual, să salveze lumea sau să devenim membru al mafiei fictive. Dar pentru mai multe pretențioase este Technomercer - un joc încorporat într-o lume complet nebună.

Technomancerul este menținut în acțiunea RPG de styling Cyberb. Este demn de remarcat faptul că aceasta este o continuare a jocurilor MARS: War Logs din 2013, cu toate că numele poate fi puternic confundat. Cu toate acestea, dacă cineva a jucat în predecesorul său și a fost mulțumit, în acest caz satisfacție va intra în deliciu. Acțiunea jocului ne transferă din nou la Universul Cyberpunk, unde tehnologia avansată încrucișă cu magie, iar fracțiunile cu care se confruntă concurează pentru accesul la cele mai valoroase materii prime. Această materie primă este apa. 

Titlul tehnologiei este războinicii modificați genetic care protejează o cunoaștere antică de la dușmani. În luptă, ele combină cele mai recente realizări tehnologice cu putere supranaturală obținută ca urmare a mutațiilor, ale căror surse economisesc în înțelepciunea strămoșilor lor. O astfel de combinație o face în ochii comunității ei sunt un fel de zei și eroi. Din păcate, afilierea la grupul de mutanți le face și mulți adversari. OT, situația cunoscută de exemplu. Seria X-Men. 

Jucătorul de la începutul jocului ia pe tinerii și chiar neexperimentați Technomancera. Misiunea sa este de a găsi și de a proteja de artefactele puternice ale Pământului. Aceste artefacte sunt o sursă de cunoștințe și tehnologie extrem de valoroase. În joc, putem sta pe partea unuia dintre cele șase fracțiuni disponibile. Fiecare dintre ele se caracterizează prin punctele sale forte și părțile slabe, care, la rândul său, determină cursul jocului și modul de realizare a sarcinilor individuale. Interesant, alegerile făcute în timpul jocului au un impact mare asupra cursului și terminând complotul.

Desigur, ca un RPG cu drepturi depline, vom găsi aici un sistem de dezvoltare caracter avansat, posibilitatea de a se alătura eroi independenți și un sistem extins de ambarcațiuni. În comparație cu predecesorul său, cea mai mare schimbare este de a crește complexitatea sarcinilor caracteristică. Acum sunt mai complexe, mai dificile și mai îmbogățite cu multe teme laterale. Premiere este un moment, așa că pregătește calculatoarele pentru ore lungi de muncă grea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu