Principal » Internet » TATV1.3.0

TATV1.3.0

Internet : TATV1.3.0

TAKV este un instrument gratuit pentru vizionarea de filme, serii și programe de televiziune în calitate de până la 1080p. Aplicația nu necesită conectare, iar o mare parte din materiale conține subtitrări poloneze.

După ce ați pornit TATV, primim imediat accesul la fereastra principală a programului, unde vedem conținutul disponibil împărțit în numeroase categorii nu numai pentru tipul de conținut, ci și popularitatea între spectatori. Doar câteva clicuri doar câteva clicuri pentru a începe vizionarea filmului ales pe un principiu de streaming (dacă avem o legătură mai lentă, ar trebui să alegem o imagine a unei calități mai scăzute din lista de surse, de ex. 480p).

TAKV vă permite să creați o listă de redare și vă permite, de asemenea, să vizualizați materialele istorice vizualizate. În plus, utilizatorul poate folosi funcțiile de descărcare a filmului, seria TV sau programele de televiziune pentru a le viziona offline. În cazul unor probleme legate de funcționarea instrumentului, putem folosi o formă specială, descriind problema în limba engleză.

Recomandat
Lasă Un Comentariu