Principal » Internet » Profesor studio2.0.7

Profesor studio2.0.7

Internet : Profesor studio2.0.7

Profesorul Studio este un program pentru profesori, permițând să gestioneze ratingurile, să creeze listele studenților, să conducă un jurnal de prezență, să planifice sarcini, să genereze rapoarte și chiar scheme ale modului în care elevii stau în sala de clasă.

Studioul profesorului după lansarea spectacolelor "Desktop " cu informații și programe de bază pentru săptămâna viitoare. Din acest loc, puteți vedea, de asemenea, dacă elevii se află pe versuri și să meargă la vizualizarea completă a calendarului.

În modulul responsabil cu lista de studenți, se poate completa datele detaliate despre fiecare dintre oamenii din sala de clasă, inclusiv telefonul de alarmă și auto-note. După crearea clasei, vă puteți completa gradele. Este important faptul că modulul responsabil pentru acest lucru a fost adaptat la multe sisteme de evaluare utilizate în diferite țări. Programul trebuie să se adapteze automat la sistem și să ia în considerare greutatea evaluărilor dacă sunt introduse.

În studioul profesorilor, un jurnal de prezență poate fi, de asemenea, realizat în mod regulat. În cele din urmă, rapoartele trimestriale și semestriale pot fi generate, precum și pregătiți un plan de clasă.

Versiunea de încercare a programului funcționează timp de 30 de zile fără restricții.

Recomandat
Lasă Un Comentariu