Principal » Android » Tasty1.60.0

Tasty1.60.0

Android  : Tasty1.60.0

Gustos este o aplicație care conține peste 3.000 de rețete gratuite. Această carte de bucate digitală este disponibilă numai în limba engleză.

Rețete culinare gratuite

După ce am pornit gustos, vă putem conecta la profilul dvs. Google sau pe Facebook (totuși, totuși, este necesar), iar apoi va trebui să răspundem la o scurtă întrebare: suntem vegetarieni. Dacă da, aplicația va ascunde toate reglementările care conțin carne, care ne va permite să economisim o mulțime de timp pentru a căuta mâncăruri fără carne.

Pas cu pas

După selectarea unei retete date la gustoase pe ecran, va apărea un videoclip scurt care arată modul de pregătire a Danemarcei. Cu toate acestea, putem activa un mod special "pas-cu-pas", care - așa cum sugerează și numele - ne va prezenta pas cu pas procesul de gătit un anumit fel de mâncare. Cele mai interesante rețete pot adăuga la favorite.

Căutare ușoară pentru vase

Gustos conține un motor de căutare. Cu toate acestea, nu trebuie să introducem numele de feluri de mâncare, deoarece filtrele speciale ne vor permite să găsim cu ușurință mâncărurile care vă interesează. Alegem atât nivelul de dificultate de feluri de mâncare, un tip de masă, oportunitate, dietă și chiar un fel de bucătărie.

Gustoase - cele mai importante caracteristici:

  • Un program care conține peste 3000 de reglementări culinare (în limba engleză)
  • Diferite filtre de căutare
  • Filme care prezintă o modalitate de preparare a unui vas dat
  • Modul special "pas-cu-pas" (cum să gătiți un vas pas cu pas)
  • Complet gratuit (fără anunțuri și tranzacții digitale)

Recomandat
Lasă Un Comentariu