Principal » Android » Gustmade

Gustmade

Android  : Gustmade

Gustmade este o aplicație mobilă a site-ului culinar popular gust.COM. Programul oferă o listă foarte largă de rețete care sunt prezentate sub formă de filme scurte.

Puterea acestei aplicații este designul său grafic și transparența informațiilor. În gust, vom găsi o mulțime de fotografii și filme de înaltă calitate, dedicate atât reglementărilor specifice, cât și sfaturilor și sfaturilor pentru adepții artei culinare. În plus, aplicația oferă o bază de date de rețetă de bază care se poate face acasă. Toate ideile pentru feluri de mâncare sunt prezentate sub formă de filme, cu condiția o listă transparentă suplimentară a ingredientelor și a vaselor necesare.

În aplicație, vom găsi, de asemenea, cărți de vizită ale membrilor comunității gustoase care împărtășesc inspirații culinare și sfaturi despre profilurile lor. Programul oferă, de asemenea, o listă de emisiuni ciclice (în fila spectacol), în care autorii vorbesc despre diferite aspecte ale bucătăriei lumii, de exemplu. Prezentarea preparate din bucătăria tradițională a SUA. Toate materialele din aplicația gustoasă pot fi marcate ca favorite (ceea ce le va facilita găsirea lor în timpul aventurilor ulterioare cu programul), precum și schimbul de exemplu. pe Facebook.

Unele materiale din aplicația gustul sunt disponibile numai pentru utilizatorii care plătesc abonamentul. Putem profita de două abonamente: lunar, pentru care vom plăti 2 $ și anual, ceea ce merită în valoare de 20 de dolari plătite în avans pentru întregul an.

Recomandat
Lasă Un Comentariu